RX 570 GPU Kullanımının Aniden Düşmesi

kreatora

Hectopat
Selamlar,

Dün aldığım ikinci el Gigabyte RX570'i FX 6300 le birlikte bugün kullanmaya başladım. Oyunlarda lobideyken hiçbir sorun olmamasına rağmen oyun başladığında GPU kullanımı iki üç saniyede bir %0'a düşüyor. Bu da FPS düşüşüne neden oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Furmark testi sonucunu bırakıyorum.

2.gif

Kartı yük altına alıp öyle SS at buradan.

3.gif

Dostum dediğim gibi. FX serisinin en güçlü işlemcisini bile kullansan darboğaz kaçınılmaz olacaktır. Üzgünüm sistemini yükseltmekten başka şansın yok.

Yorum için teşekkür ederim, bu işlemciye bu kartı kullanan çok fazla kişi var ve darboğaz yaşamıyorlar, bottleneck calculator de yaşamayacağımı söylüyordu. Bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım göremedin yazılarımı. İşlemcin yetersiz olduğundan dolayı Darboğaz oluyor. En üst FX işlemcisiyle OC bile yapsan darboğaz olacaktır.
Oynadığın bütün oyunları en üst grafik ayarlarında oynamak biraz idare ettirir seni. Bütçene göre de yeni bir konu açarsan yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı