RX 570 ITX 6 Pin için 400W PSU yeterli mi?

YusufOZARMA

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde 400W Platoon güç kaynağı var. Bayağıdır RX 460 ile kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı ses çıkarması vs. yok.
Bu ITX versiyonunda 6 pin güç girişi var, benim güç kaynağımda da var. İşlemcim i3 2120 TDP değeri 65W, sizce bir sıkıntı çıkarır mı kart?

9799581204530.jpg

Dostum ram olarak 8 gb normal öncelik PSU ve işlemcide olacak ekran kartı ile idare etse dahi yeter.
Son zamanlarda 16GB bayağı istenilmekte fakat fiyatlar neredeyse 1000TL'yi görünce vazgeçiliyor. RAM konusunda güzel bir önerim var, Chrome'u bilgisayarınızdan silebilirsiniz. :D

Son zamanlarda 16GB bayağı istenilmekte fakat fiyatlar neredeyse 1000TL'yi görünce vazgeçiliyor. RAM konusunda güzel bir önerim var, Chrome'u bilgisayarınızdan silebilirsiniz. :D
Chrome açmadığınız zaman ramlarinizden yemiyor ayrıca aygıt yöneticisinden bunu arka planda çalışmaması için seçenek dahi var. bu yüzden eski bir sistem olduğu için ram takviyesi mantıksız.

Rami tek modül 8gb ddr4 alıcağım için ileride tekrardan 1 adet daha alıp 16 gb yapabilirim o konuda bir sıkıntı yok . G4560 İle darboğaz yapar demişşiniz de fakat youtube benchmark videolarında öyle gözükmüyor

Alıp kullan öyleyse dostum. o işlemci yerine i3-7100 al darboğaz sorunu olmasın. tek çekirdek gücü gayet yeterli kendim kullanıyorum ayrıca RX 570 4GB Gigabyte gaming modeli. Ram olarakta 12 gb ramim var.
Rami tek modül 8gb ddr4 alıcağım için ileride tekrardan 1 adet daha alıp 16 gb yapabilirim o konuda bir sıkıntı yok . G4560 İle darboğaz yapar demişşiniz de fakat youtube benchmark videolarında öyle gözükmüyor
ayrıca lütfen noktalama işaretlerine dikkat edin, hiç koymasanız dahi cümleniz bittiğinde sonuna '.' koyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır oyunlarda anlık düşüşler yapacaktır, FPS'i etkilemez.

Peki kartı taktığımda psu yetişmez ise kart yanıyor mu yoksa çalışmıyormu .
Güç anlamında soruyorsan 54W işlemcin 180W da ekran kartın çekecektir. Yetmediği durumda (fazla güç altında) sistemin aniden kapanabilir ve uzun vadede sistem parçalarına zarar verebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı