RX 570 PUBG Takılma Sorunu

Caner ege

Centipat
Arkadaşlar yeni PCH Venom serisini aldım. İlk başlarda çok iyi oynuyordum PUBG yüksek ayarlarda falan ama ondan sonra ekran kartı güncelleme aldıktan sonra böyle 70 FPS'lerin yukarısında bile kasma sorunu çıkmaya başladı. Kasmadan ziyade takılıyor daha çok. Neyden kaynaklıdır acaba?

Merhaba bende amd ekran kartı kullanıyorum aynı sorun bendede var. En son Windows u 1903 ten 1803 e indirdim belki düzelir diye genede geçmiyor sorun fps yüksek olduğu halde Mouse u sağa sola çevirince kasma oluyor.

Kardeşim ben format attırdım düzeldi büyük ihtimal sende de windows sorunu olabilir format attırmanı tavsiye ederim :)
Iyide zaten yeni kurdum windowsu o kadar oyun indirdim sıkıntı tek PUBG ve CS:GO da iki oyun için format atmam yinede sağol 1 yıl sonra atarım.
Şahsen ben Windows kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Iyide zaten yeni kurdum windowsu o kadar oyun indirdim sıkıntı tek PUBG ve CS:GO da iki oyun için format atmam yinede sağol 1 yıl sonra atarım.
Şahsen ben Windows kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
emir ram sorunun da olabilir ben de bir daha oldu o sorun ramim 2133mhz deydi 3000mhz güç verebiliyordu düzelttim akıyor yağ gibi dene istersen

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı