Merhaba arkadaşlar, uzun süredir çözemediğim mavi ekran hatalarım var. Masaüstü bilgisayarımı 1 ay önce kendim topladım ve Windows 10 kurdum ancak başlarda nadirken sonraları sıklaşan mavi ekran hataları almaya başladım Driver'larım güncel BIOS güncel. Memtest temiz çıktı HD Tune ile SSD'de temiz çıktı. Format atmak çare etmedi ancak şöyle bir durum vardı:
Format atmadan önce PC reset atmadan 10 dk dayanıyordu format sonrası da Windows Update'leri yapıp Driver'ları güncelledikten sonra bu sorun günde 2-3 belki hiç ya da 1 saate bir gelmeye başladı gerçekten çok garip. Ek olarak oyun oynarken asla mavi ekran yemiyorum. Minidump dosyasını rar yaptım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarım: Ryzen 5 3600.
AMD Radeon RX570.
2x8 3000MHz RAM.
SanDisk SSD.
Anakart Gigabyte A320M S2H.
drive.google.com
Format atmadan önce PC reset atmadan 10 dk dayanıyordu format sonrası da Windows Update'leri yapıp Driver'ları güncelledikten sonra bu sorun günde 2-3 belki hiç ya da 1 saate bir gelmeye başladı gerçekten çok garip. Ek olarak oyun oynarken asla mavi ekran yemiyorum. Minidump dosyasını rar yaptım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarım: Ryzen 5 3600.
AMD Radeon RX570.
2x8 3000MHz RAM.
SanDisk SSD.
Anakart Gigabyte A320M S2H.
Yeni klasör (2).rar
drive.google.com