RX 570 sistemde FPS düşüyor

Mithat Kaan

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben Valorant'ta 130-200 FPS arası alıyorken bir anda FPS'im cok düsüyor ve acayip kasıyor. Eskiden 120 FPS'e sabitleyerek sorunu çözdüm sanmıştım fakat çözememişim. Aynı şekilde diğer oyunlarda da bu tarz sorunlarla karşılaşıyorum. Bilgisayarım oyunlarda minimum ayarları geçtim, recommended (önerilen) ayarlar için bile uygun gösteriyor bir cok programda.

Sistem özellikleri:
RX 570 4 GB.
R3 2200G.
8 GB RAM Corsair 2133MHz.
A320-DS3 anakart.
480 GB SSD.

1. RAM frekansı çok düşük.
  2. 8 GB RAM yetersiz.
  3. Işlemci zayıf kalmış olabilir, Valorant'ı düşük çözünürlük ve düşük ayarlarda oynadığını varsayıyorum.

İşlemci uygun sanırım RAM kaynaklı bir sorun ya çözünürlük düşürün ya da RAM takviyesi yapın. Almışken daha yüksek MHz bir RAM almanızı tavsiye ederim.

İşlemci uygun sanırım RAM kaynaklı bir sorun ya çözünürlük düşürün ya da RAM takviyesi yapın. Almışken daha yüksek MHz bir RAM almanızı tavsiye ederim.

Benim anlamadığım sorun çözünürlük düşürünce FPS'im artmıyor oyunlarda. Ama RAM takviyesini düşüneceğim, teşekkür ederim hepinize.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı