RX 570 sistemde sinyal yok hatası

XSweChoLL

Femtopat
Katılım
10 Ağustos 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. RX 570 sisteme sahibim. Alalı bir ay falan olacak. Bugün GTA 5 oynarken bir anda kapandı ve sinyal yok hatası verdi. Bütün kabloları soktum, tekrar taktım, sistemi kapattım, tekrar açtım, sorun çözülmedi.

RX 570 8 GB, 16 GB RAM ve i3-8100.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
No Signal hatası RAM'lerden kaynaklanıyor olabılır RAM'leride kontrol et istersen.
Birkaç araştırma yaptım bazı arkadaşlar da ram leri çıkarıp silgi ile silip tekrar takınca düzeldi diyorlar denemek istiyorum ama ram lere zarar veririm diye tedirginim

Aynı sorun bende de yaşandı hiç mavi ekran vs. vermeden bir anda kapandı BIOS pilini vs. çıkardım RAM'leri ve PCI Express slotunu silgiyle sildim iyice inceledim ama sorunun ekran kartında olduğunu anladım.
Daha önceden de aynı sorun olmuştu ekran kartı sorunsuzken kasanın üzerinde kırmızı ışık yanip sönüyordu baktığımda önceki yaşadığım sorun da kırmızı ışık yanmıyordu aldığım yere götürdüm o da sorunun ekran kartında olduğunu anlamış yapmıştı fakat şimdi ekran kartında bir sorun yok gibi görünüyor kasa üzerindeki kırmızı ışık yanıyor
 
Son düzenleme:
Birkaç araştırma yaptım bazı arkadaşlar da RAM'leri çıkarıp silgi ile silip tekrar takınca düzeldi diyorlar denemek istiyorum ama RAM'lere zarar veririm diye tedirginim.

Daha önceden de aynı sorun olmuştu ekran kartı sorunsuzken kasanın üzerinde kırmızı ışık yanip sönüyordu baktığımda önceki yaşadığım sorun da kırmızı ışık yanmıyordu aldığım yere götürdüm o da sorunun ekran kartında olduğunu anlamış yapmıştı fakat şimdi ekran kartında bir sorun yok gibi görünüyor kasa üzerindeki kırmızı ışık yanıyor.

Anakartında herhangi bir hata kodu vs. alıyor musun?

Ekran kartını söküp detaylı bir inceleme yapabilir misin? bir de belki ekran kartının RAM'leri veya Mospedlerinde bir sıkıntı vardır.
 
Anakartında herhangi bir hata kodu vs. alıyor musun?

Ekran kartını söküp detaylı bir inceleme yapabilir misin? bir de belki ekran kartının RAM'leri veya Mospedlerinde bir sıkıntı vardır.
Aldığım yere verdim yarın alacağım kasayı aldığım yer ile konuştum iki de bir sorun çıkıyor diye sorunu ne dedim bütün sorunları çözün doğru düzgün verin birdaha sorun çıkartmasin dedim tamam halledeceğim bir daha bir sorunla karşılaşmassin dedi bakalım yarın aldıktan sonra birdaha sorun yaşarsam bu sefer pek iyi niyetli olmayacağım
Teşekkürler yardımlarınız için
 

Geri
Yukarı