RX 570 undervolt rehberi

Hocam benim kart 50 derecenin üstünde fanları açıyor ben bu ayarı yaparak 55 derecede açmasını sağlayabilir miyim?
Onun için fan ayarını afterburnerdan yapmak lazım. Özel kurulum ile sadece driverı ve hdmi bağlantı sürücüyü yükleyin(radeon uygulamasını değil) ve tüm ayarları (undervolt ve fan curve) msi afterburner ile yapın. Ben en sonunda öyle yaptım gayet memnunum.

Adrenalin Edition 2020 için undervolt rehberi var mı ?

takip.

İşlemciden dolayı darboğaz yaşıyorum ekran kartını undervolt yapacaktım fakat yorumları okudukça aklım çok karıştı bu işlerden de hiç anlamıyorum yardım edebilecek güzel ayar yaptıracak ya da önerebilecek biri var mı?

Ne tür bir sorunun var? Tüm sistem bilgilerini yaz yardımcı olalım.

Ne tür bir sorunun var? Tüm sistem bilgilerini yaz yardımcı olalım.

i5-3340 3.10 GHz 4 çekirdek
Sapphire Pulse RX570 4 GB
8 GB bellek
650 Watt güç kaynağı

İşlemcinin ekran kartına yaptığı darboğazdan dolayı ekran kartını undervolt yapmak istiyorum.

i5-3340 3.10 GHz 4 çekirdek
Sapphire Pulse RX570 4 GB
8 GB bellek
650 Watt güç kaynağı

İşlemcinin ekran kartına yaptığı darboğazdan dolayı ekran kartını undervolt yapmak istiyorum.
Yapman gereken şey Undervolt değil, Core Clock düşürmen lazım MSI Afterburner indir oradan ayarlayabilirsiniz çok basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…