RX 570 Undervolt Sonuçları

@Tolga Samet 240W çekiyor şu an sırf meraktan yapayım dedim. Kart otomatik fan ayarında 75 dereceyi geçirmiyormuş bunu da öğrenmiş oldum aylar sonra ilk kez tecrübe ederek :) Daha önce hiçbir oyunda 60 dereceyi geçmemişti :)

Sanırım %63 fan hızı kullanımında kilitlendi. 1 dakikadır felan bu şekilde. Kısaca; OCCT ile test halinde 240W civarı güç çekerken %63 fan hızı ile kart 75 derece altı kalabiliyor.

1574890897320.png
 
@NiqhTmaRe Stabilite bozulana kadar devam. 150mV undervolt anlamında çok güzel bi' değer. Zararı olmaz ancak fazla indirdiğinde ayarlar sıfırlanabilir.
O zaman 980 ile 3 dakikalık bir test daha gerçekleştireyim. Bir de bozulma durumunda garantiden çıkar mı?
 
@NiqhTmaRe Herhangi bir bozulma olmaz. 975 ile deneyin. Kademeleri yukarılarda yazdım zaten. 980 verirseniz de 981'de veya 975'te çalışacaktır, tam hatırlayamadım.

@actanonverba Çözünürlük ayarıyla oynamışsınız sanırım. Detaylar için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.
 
@Tolga Samet hocam 975 ile denedim 3 dakika boyunca yine bir hata ile karşılaşmadım. Yanlış yaptığım bir şey mi var acaba TeamViewer ile bağlanıp baksanız aslında boşuna sevinmeyelim eğer yanlış bir şey var ise :D.
Neredeyse 925 seviyesine gelecek.
Screenshot_11.png
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı