RX 570 ve RX 580 alınır mı?

Yasin KARATEKE

Kilopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
Merhaba. Malum ekran kartlarının fiyatları çok aşırı yükseldi maalesef. Bu durumda piyasadaki fiyat performans ekran kartlarından olduğunu düşündüğüm RX 570 model ekran kartlarının 2020 yılında alınıp alınmayacağı konusunda fikrilerinizi bekliyorum. ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB modeli şu anda piyasada 1800 liraya bulunabiliyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ben RX 570 MSI 4 GB kullanıyorum hala taş gibi kart yeni oyunlarda ortalama 55-60 minimum 40 maksimum 90-100 FPS geçiyor tavsiye ederim.

1800 TL civarına 1650 Super, 5500 XT gibi alternatifler varken bu kartları sıfır almak yanlış tercih olur. Hem eskiler, hem performansları belli hem de ikinci el piyasasında bolca bulunuyor. İlla alınacaksa da uygun fiyata ikinci el alınır.

PowerColor RX 570 4 GB kullanıyorum bir hatasını görmedim fiyatınında uygun olduğunu biliyorum.
RX 570 RX 580 alırken dikkat edilmesi gereken etmen WattMan saçmalığıdır.
Eğer ben uğraşamam diyr iseniz GTX 1650 alıp geçin. FPS niz az kafanız rahat olur.

1800 TL civarına 1650 Super, 5500 XT gibi alternatifler varken bu kartları sıfır almak yanlış tercih olur. Hem eskiler, hem performansları belli hem de ikinci el piyasasında bolca bulunuyor. İlla alınacaksa da uygun fiyata ikinci el alınır.

O konuda bende hak veriyorum.

1080P için güçlü kartlar. Oyunları yüksek ayarlarda açıyorlar ama 1800 TL'ye almak mantıklı değil. RX 5500 XT almaya çalış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı