RX 570 vs 580 vs 590

MaeBae

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Ekran kartı almayı planlıyorum ve konu başlığında belirttiğim gibi bu üçlüden hangisini almalıyım sizce? (RX 570-580-590) yoksa NVIDIA'nın GTX serisinden mi tavsiye edersiniz?
Son olarak da birkaç kişiden RX 590'ı almamalısın, bozuk o kart sıkıntı cıkarır gibisinden duyumlar aldım, sizce ne kadar doğru? Alırsam da 590'ın bu modelini alacağım. (Sapphire Nitro+ Radeon RX 590 8 GB) şu anki kullandığım grafik kartı NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nvidia oneririm daha pahali olabilir ama daha kalitelidir ve serin çalışır amd kartlarına göre daha az sorun çıkarır amd de pek cikarmaz ama amd de 10tanesinde 3 hataliysa nvidia da bu 1 olur iade servisle ugrasmassiniz ekran karti driverlerinda da ayni sekilde amd de nvdia ya gore bircok sıkıntı var ne kadar ekmek o kadar köfte sonucta karari alacak kisiye birakiyorum

Kartı kullanmam sürekli onu önereceğim anlamına gelmiyor. Gücünü yitirmiş 3 senelik bir kartı önermeyeceğim.
Gücünü yitirmiş derken ne demek isteğinizi anlamadım. 150 $ fiyatına rağmen bir çok oyunu ultra oynatan bir kart daha ne bekliyorsunuz anlamadım. Tdp değeri de yüksek değil.

Ultra'da açıyorsa kaç FPS'de açıyor? Ben 60 FPS oyuncusuyum oyun 60 FPS'nin altına düşüyorsa o kartı harcarım, birçok yeni oyunda bu düşüşler oluyor. 590 alacak bütçe varsa az daha para koyup 1660 veya Ti alınmalı.
1660 590 arasında çok fazla fark yok. 1660Tİ de 590 dan fazla pahalı verdiğiniz tavsiye biraz yanlış oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı