RX 570 vs GTX 1050 Ti vs RX 580

LOL, 4Story gibi oyunlarda darboğaz yapar ama grafikleri olabildiğince yüksek tutarsın oynarsın. Oyunda takılmalar olursa da çok çok az olur, belki de hiç olmaz.
4GB ile 8GB arasında oyunlarda neredeyse hiç fark yok 1080p de. Bütçen kısıtlıysa 4gb al yüksek grafikli oyunlar oynamadığın için çok rahat işini görür. Bence tek fanlı 8gb olan modelini kullanan kişilerden bi araştır. Msi armor modellerini pek tavsiye etmiyorum soğutmaları kötü.
Sapphire Pulse AMD RX570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı bu nasıl?
bütçem oldukça düştü sadece bi 1 milyarlık ekran kartına ve 600 liralık bi monitöre yetecek kadar var sanırım.
kasamdaki psu ile kullanırsam çalıştırmaz mı bu ekran kartını?

@EternalDerGod Kartı 16:00'dan 5 dakika önce almıştım. Kargoya o gün yetiştirdiler. Araya bayram girince, şehrimdeki kargo şubesinde kaldı ürün. Kargo firmasının tekrar çalışmasını bekledim bayram boyunca. Yukko'dan benim de ilk alışverişimdi. Bir sorun çıkmadı, memnun bile kaldım. Nitro+ olunca VRM soğutma, RGB logo ve daha yüksek OC kapasitesi oluyor. Linkini attığım kartı tavsiye ederim. 889 TL'ye almıştım kuponla.

aklıma yattı gibi de Nitro+ olunca ne değişiyor.
Bir de ne kadar sürede elinize geçti.
Site güvenilir mi?
@nnca ya katılıyorum nitro+ almalısın. Fabrika çıkışlı olarak daha yüksek frekansta geliyor.
Sapphire Pulse AMD RX570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı bu nasıl?
bütçem oldukça düştü sadece bi 1 milyarlık ekran kartına ve 600 liralık bi monitöre yetecek kadar var sanırım.
kasamdaki psu ile kullanırsam çalıştırmaz mı bu ekran kartını?
Ben olsam o psu yu bir an bile tutmazdım elimde. Güç kaynağını değiştirmeden takma. Gerekirse ekran kartını al ama kenarda tut, güç kaynağını değiştirince takarsın ekran kartını.

@EternalDerGod Kartı 16:00'dan 5 dakika önce almıştım. Kargoya o gün yetiştirdiler. Araya bayram girince, şehrimdeki kargo şubesinde kaldı ürün. Kargo firmasının tekrar çalışmasını bekledim bayram boyunca. Yukko'dan benim de ilk alışverişimdi. Bir sorun çıkmadı, memnun bile kaldım. Nitro+ olunca VRM soğutma, RGB logo ve daha yüksek OC kapasitesi oluyor. Linkini attığım kartı tavsiye ederim. 889 TL'ye almıştım kuponla.
Kartta 2 adet kablo girişi var oralara neyi takıyoruz? Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU Fiyatı bu PSU da takacağım kablolar yer alıyor mu acaba

@EternalDerGod 8 pin ve 6 pin girişi var ekran kartının. Kutuda yazana göre, OC yapılmayacaksa 8 pin de yeterli olabiliyor. Yeni PSU almışken, 8 ve 6 pin çıkışı olsa daha iyi olur. Bahsettiğiniz PSU hakkında fikrim yok. Kendi sitesinde de çıkış sayısını ve pin özelliklerini göremedim.

@EternalDerGod 8 pin ve 6 pin girişi var ekran kartının. Kutuda yazana göre, OC yapılmayacaksa 8 pin de yeterli olabiliyor. Yeni PSU almışken, 8 ve 6 pin çıkışı olsa daha iyi olur. Bahsettiğiniz PSU hakkında fikrim yok. Kendi sitesinde de çıkış sayısını ve pin özelliklerini göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodan anlayabilir miyiz acaba 8 ve 6 ping çıkışlarının olup olmadığını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı