RX 570 vs GTX 1050 Ti vs RX 580

Direk Vatan'dan şöyle bir ekran kartıda alabilirsin.
Nitro+ modeli alınabiliyorken asus dual modeli alınmamalı. Dual modellerininde soğutmaları armor modelleri gibi kötü.

Nitro+ modeli alınabiliyorken asus dual modeli alınmamalı. Dual modellerininde soğutmaları armor modelleri gibi kötü.
Ben Sapphire RX 570 Nitro+ OC 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-14-20G bu ürünü aldım diyelim.
Aldıktan sonra elimde bulunan PSU ile test etme imkanım olacak mı? Çalışıp çalışmadığını?
Bir de kurulumu nasıl yapacağım? Ekstra bir ayar gerekiyor mu?
Yoksa direk ekran kartını slota yerleştirip güç girişlerini bağlayıp driveri kurup dest edebilir miyim? (Elimde bulunan Everest 420W PSU ile)
Çünkü şimdi ürün bozuk falan çıkar iade süresi geçer sıkıntı yaşarım.

Ben Sapphire RX 570 Nitro+ OC 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-14-20G bu ürünü aldım diyelim.
Aldıktan sonra elimde bulunan PSU ile test etme imkanım olacak mı? Çalışıp çalışmadığını?
Bir de kurulumu nasıl yapacağım? Ekstra bir ayar gerekiyor mu?
Yoksa direk ekran kartını slota yerleştirip güç girişlerini bağlayıp driveri kurup dest edebilir miyim? (Elimde bulunan Everest 420W PSU ile)
Çünkü şimdi ürün bozuk falan çıkar iade süresi geçer sıkıntı yaşarım.
Ekran kartını test etmek için bilgisayarında herhangi bir kurulu Apu driverı veya ekran kartı driverı varsa önce onları kaldır. Bilgisayarını kapat, güç kaynağını fişini çek. Ekran kartını takıp güç girişlerini bağlayıp test edebilirsin. Bir sorun çıkarsa zaten o güç kaynağı ile test edeceğin için çıkar. Sen aldığında bozuk çıkma ihtimali yok denecek kadar az. Bir şey olursa garantiye gönderirsin. Ekran kartı sorunluysa zaten sana sıfırını gönderirler.

Ekran kartını test etmek için bilgisayarında herhangi bir kurulu Apu driverı veya ekran kartı driverı varsa önce onları kaldır. Bilgisayarını kapat, güç kaynağını fişini çek. Ekran kartını takıp güç girişlerini bağlayıp test edebilirsin. Bir sorun çıkarsa zaten o güç kaynağı ile test edeceğin için çıkar. Sen aldığında bozuk çıkma ihtimali yok denecek kadar az. Bir şey olursa garantiye gönderirsin. Ekran kartı sorunluysa zaten sana sıfırını gönderirler.
PSU'da bütçeyi baya bi kısmam gerek çünki 350tl verirsem istediğim monitörü alamıyorum.
200-250tlye falan 500W psu alsam ekran kartı için yeterli olur mu acaba

GT 1030'u satmıcak mısın?
alıcı bulursam direk satarım ama bulacağımı hiç sanmıyorum
GT 1030'u satmıcak mısın?
21.5 ACER NITRO QG221Qbii FHD VA LED FreeSync 1MS(VRB) 75HZ 250Nits (VGA, 2xHDMI) VESA Siyah Çerçeve 2993159 ACER | Trendyol bütçem dediğim gibi azaldı da bu monitör nasıl iyi mi?
75 Hz 21.5" bu fiyata başka monitör bulabilir miyim
(PSU yu çok seri şekilde alıp test etmek istiyorum ilk onu sipariş vericem sanırım)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı