RX 5700 CoD Warzone anlık takılma sorunu

Justpub

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, geçen gelen 14 GB güncellemeye kadar böyle bir sorunum yoktu fakat şu an bazı sahnelerde oyun 2 3 saniyeliğine donuyor. Bazen ilk oyun problemsiz oluyor diğer oyunlarda binanın içinde merdivenden çıkarken her kat dönüşünde donuyor mesela veya baska sahnelerde 2 3 saniyelik donmalar yaşıyorum.

Oyun yüksek ayarlarda FPS 120 - 110 aralığında kısmen 100'lere iniyor.
Sıcaklıkları kontrol ettiğimde işlemci 58 - 60, ekran kartı ise 62 - 63 aralığında değişiyor.
Ekran kartı VRAM kullanımı %97 civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Sorun oyun kaynaklı mı sistem kaynaklı mı çözemiyorum? Güncelleme öncesine kadar böyle problem yoktu oyunun serverlarından dolayı oluyor olabilir mi?
Başka hiçbir oyunda böyle problem yaşamıyorum.

Sistemim
R5 3600 (CPB kapalı)
RX 5700.
2x8 3000 MHz
B450M S2H.
AOC C24G1 (144Hz)
CM MB520 650W 80+

Bende de aynı sorun mevcut, tahminim oyun kaynaklı çünkü 100 FPS'de bu şekilde donma yapması imkansız ve başka bir oyunda böyle bir sorun mevcut değil.

Çok büyük bir düşüş gibi gözükmüyor fakat oyun dosyalarını doğrulamayı ve DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
Evet hocam denedim. Driverı ise 20.2.2 ye geçirirken DDU ile silip yüklemiştim. Dediğim gibi güncelleme öncesi böyle bi durum ortada yoktu.
Bende de aynı sorun mevcut, tahminim oyun kaynaklı çünkü 100 FPS'de bu şekilde donma yapması imkansız ve başka bir oyunda böyle bir sorun mevcut değil.
Belki de hocam ama net cevap lazım. Aynı durumu yaşıyoruz.
İnternette yaşanan kopmalar bu soruna neden olabilir mi?
Hocam bugün farkettim 130 fpslerden 53 e düştü neden olur ki ? Bir el öncesinde böyle bir sorun yoktu.
Son birşey daha eklemek istiyorum oyundan çıkıp girince fps düşüşü ortadan kalkıyor.

Son düzenleme:
Bende 20.2.2 kullanıyorum şimdilik bir problem yok ama nadir de olsa bazı ellerde oyun içi geçmek bilmeyen atlamalar yapıyor. Oyunu kapatıp açtığımda düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı