RX 5700 için monitör tavsiyesi

Ozncnozcn

Hectopat
Merhabalar sayın Technopat ailesi.

MSI RX 5700 Gaming X.
X570 GAMING Plus anakart.

Sistemine uygun bir monitör bakıyorum. Nasıl bir monitör bakmalıyım?
Açıkçası aklımda Cv27F monitör var.
Fakat fiyatını hak eder mi bilemiyorum? Kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Bütçe 3000’ni aşmazsa sevinirim önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizce Ms konusuna takılmalımıyım ? 1 ms ile 4 ms arasında nasıl bir fark vardır ?
Ben 5ms monitör kullanıyorum. Rekabetçi oyunlar gayet hızlı ve akıcı. Ancak yenilenme hızı daha önemli. Ne de olsa tüm bileşenlerin gecikmesiyle monitörün 3ms farkı çok etki etmiyor. Ama yenilenme hızı çok fark ediyor.
Peki sizce Ms konusuna takılmalımıyım ? 1 ms ile 4 ms arasında nasıl bir fark vardır ?
Yenilenme hızının fazla olması yırtılma ve takılma problemlerini önlüyor. Ben 75hz monitör kullandığımdan VSYNC açmak zorundayım.

Ben 5ms monitör kullanıyorum. Rekabetçi oyunlar gayet hızlı ve akıcı. Ancak yenilenme hızı daha önemli. Ne de olsa tüm bileşenlerin gecikmesiyle monitörün 3ms farkı çok etki etmiyor. Ama yenilenme hızı çok fark ediyor.

Yenilenme hızının fazla olması yırtılma ve takılma problemlerini önlüyor. Ben 75Hz monitör kullandığımdan V-Sync açmak zorundayım.

Peki attığınız monitör G-Sync uyumlu ben FreeSync uyumlu bakmam lazım çünkü AMD. Başka bir öneriniz var mı?

Peki attığınız monitör G-Sync uyumlu ben FreeSync uyumlu bakmam lazım çünkü AMD. Başka bir öneriniz var mı?
Ek Açıklama 2020-05-19 000842.png
gördüğünüz gibi Freesync uyumlu.
Genelde G-SYNC destekleyen çoğu oyuncu monitörlerinde Freesync bulunuyor.
Kafanız rahat olsun hocam.
Ek Açıklama 2020-05-19 001124.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı