- Makaleler
- 2
RX 5700 Pulse var ben de. İlk birkaç gün mavi ekran hatası aldım. Trixx ile ilgili olduğunu anladım uygulamayı kaldırdım, mavi ekran sorunu bitti. Ekranda sinyal yok deyip kilitlendi makine 1 sürücü sonra o hata da gitti. Sonrasında yatay siyah çizgi sorunu çıktı karşıma onun da çözümünü buldum oyun içinden V-Sync açınca oluyormuş. Sonuç itibari ile şu anda sorunum olmadan serin bir şekilde kullanıyorum kartı.
Yani sorunlar olabilir önemli olan çözülüyor mu?
Bir önceki kartım GTX1070 idi. Palit çift fanlı model 85 derecede fanlar yüzde 100 çalışıyor sonrasında termal frenleme yapıyordu kart. RTX serisi çıktıktan sonra FPS düşmesiları başladı. Eski sürücü ile çözülüyor fakat burada benim gördüğüm AMD kartlarda zamanla sorunlar çözülür ile. NVIDIA kartlarda sorunların zamanla çoğalması oldu. Sonuç olarak NVIDIA karttan sonra tercihim AMD oldu.
Yani sorunlar olabilir önemli olan çözülüyor mu?
Bir önceki kartım GTX1070 idi. Palit çift fanlı model 85 derecede fanlar yüzde 100 çalışıyor sonrasında termal frenleme yapıyordu kart. RTX serisi çıktıktan sonra FPS düşmesiları başladı. Eski sürücü ile çözülüyor fakat burada benim gördüğüm AMD kartlarda zamanla sorunlar çözülür ile. NVIDIA kartlarda sorunların zamanla çoğalması oldu. Sonuç olarak NVIDIA karttan sonra tercihim AMD oldu.
Son düzenleyen: Moderatör: