RX 5700 sorunlu mu?

• Konuyu başlatan -Jwol-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 8.377

-Jwol-

Hectopat
İyi akşamlar.

Toplayacağım sistem RX 5700 Pulse R5 3600 veya R5 2600.
AMD ekran kartlarında driver eksiği var diye duydum bu doğrumu doğru değilse AMD'nin ne sorunu var?
Driver sorunları oyunlarda ne gibi hatalar gösterebilir? Veya bir driver sürümü sorunluysa önceden sorunsuz driver sürümünü temelli olarak kullanabilir miyiz?
NVIDIA fan boylarının mantıksız AMD'yi kötüleyecek cevaplar istemiyorum. Düzgün konuyu kesin bilen kişilerden cevap istiyorum.

Tartışmalardan bişi anlamıyorum RX 5700 Sapphire Pulse modelini öneren varmı driver sorunu yaşarmıyım? Puff...
Pulse serisi özellikle Sapphire serisinden bazı sıkıntılar yaşamıştım.Bu ekran kartları şansa bağlı biraz şansına güveniyosan direk al ama güvenmiyorum diyorsan 2060,super,2070 almanı tavsiye ederim sıkıntısız o kartlar.

@176476 AMD Driver'larının bazı sürümleri stabil olurken bazıları çok kötü oluyor, o yüzden her kullanıcı yaşamıyor sıkıntı, sadece sıkıntılı sürüme güncelleme yapanlar yaşıyor. Sistem konfigürasyonuna bağlı olarak da değişebiliyor, benim sistemimde 19.12.1 ve 19.12.3 stabil çalışıyor, 19.12.2 sürümünde ise sıkıntılar yaşıyorum.

@176476 Hocam alacağım ekran kartı bu @YiGiT787 arkadaşım sorunsuz bir driver bulup onda kalsam sorun çıkmayacağını söylüyor ve başka arkadaşlar farklı cevaplar vermişler bana yardım edermisiniz? Bütçem 2060'ın güzel modellerine yemiyor ve bu ekran kartını almak istiyorum genel olarak ne problem yaşarım veya problem yaşamamak için ne yapabilirim?

@176476 AMD Driver'larının bazı sürümleri stabil olurken bazıları çok kötü oluyor, o yüzden her kullanıcı yaşamıyor sıkıntı, sadece sıkıntılı sürüme güncelleme yapanlar yaşıyor. Sistem konfigürasyonuna bağlı olarak da değişebiliyor, benim sistemimde 19.12.1 ve 19.12.3 stabil çalışıyor, 19.12.2 sürümünde ise sıkıntılar yaşıyorum.

Hayır hocam, bazı kullanıcılar 19.9 sürümlerini stabil kullanırken bazılarının sorun yaşadığı sürüm oluyor. Bir tutarsızlık var, elime çok PC geçti nedenini anlayamadığım bir sorun var kartlarda. 2 ay önce ben de RX 5700XT alıcısı olmaktan döndüm. Gel gör ki fanboy damgası koyarlar.

@176476 AMD Driver'larının bazı sürümleri stabil olurken bazıları çok kötü oluyor, o yüzden her kullanıcı yaşamıyor sıkıntı, sadece sıkıntılı sürüme güncelleme yapanlar yaşıyor. Sistem konfigürasyonuna bağlı olarak da değişebiliyor, benim sistemimde 19.12.1 ve 19.12.3 stabil çalışıyor, 19.12.2 sürümde ise sıkıntılar yaşıyorum.
Alıpta güncelleme yapmasam bir driver sürümünde kalsam kartta sorun olurmu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı