RX 5700 sorunlu mu?

• Konuyu başlatan -Jwol-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 8.377

-Jwol-

Hectopat
İyi akşamlar.

Toplayacağım sistem RX 5700 Pulse R5 3600 veya R5 2600.
AMD ekran kartlarında driver eksiği var diye duydum bu doğrumu doğru değilse AMD'nin ne sorunu var?
Driver sorunları oyunlarda ne gibi hatalar gösterebilir? Veya bir driver sürümü sorunluysa önceden sorunsuz driver sürümünü temelli olarak kullanabilir miyiz?
NVIDIA fan boylarının mantıksız AMD'yi kötüleyecek cevaplar istemiyorum. Düzgün konuyu kesin bilen kişilerden cevap istiyorum.

İşte olduğum için dikkat etmedim, kusura bakmayın benim hatam :) Yanlış anlaşılma için özür diliyorum. Veri paylaşabilseydim emin olun ilk açacağım konu da bu olurdu .
Ugur diye bir adam diyordu bana bunu sürekli, çok sinir oldum adama. Forumlarda NVIDIA ile ilgili konu 20 tane görüyorsan AMD ile ilgili 100'lerce var diyorum, hatta üşenmeyip bu forumdaki bütün Coil Whine sorunu olan kartları araştırdım ve 3 tane NVIDIA çıkarken 20'ye yakın AMD kart çıktı. Adamın cevabı ise ''Elinizde hala veri yok'' aynen ben bu konuları bu an içerisinde uydurdum bunlar veri değil. Böyle bir fanboy daha gelmez dünyaya. İstediğin foruma gir yüzlerce ''AMD 5XX Coil Whine'' gibi konular görebilirsin diyorum, cevap hala ''Elinizde veri yok'' yani olan bir şeye ısrarla bu burda yok diyor.

@176476 Hocam alacağım ekran kartı bu @YiGiT787 arkadaşım sorunsuz bir driver bulup onda kalsam sorun çıkmayacağını söylüyor ve başka arkadaşlar farklı cevaplar vermişler bana yardım edermisiniz? Bütçem 2060'ın güzel modellerine yemiyor ve bu ekran kartını almak istiyorum genel olarak ne problem yaşarım veya problem yaşamamak için ne yapabilirim?

@176476 Hocam alacağım ekran kartı bu @YiGiT787 arkadaşım sorunsuz bir driver bulup onda kalsam sorun çıkmayacağını söylüyor ve başka arkadaşlar farklı cevaplar vermişler bana yardım edermisiniz? Bütçem 2060'ın güzel modellerine yemiyor ve bu ekran kartını almak istiyorum genel olarak ne problem yaşarım veya problem yaşamamak için ne yapabilirim?
RX 5700'de çok bir alternatifi olsaydı Sapphire Pulse tavsiye etmezdim. Fiyat/Performans olarak o fiyat bandında eşdeğeri bir Nvidia kart yok. Alıp sorun yaşamazsınız diyemem. Stabil sürücü bulamama ihtimaliniz de var. Ben bütçe esnetip RTX 2060 Super modelinin alınmasından yanayım.

Eğer kafanızda soru işareti kalacaksa ve bütçe arttıramazsanız RTX 2060 modeli de alınabilir. Risk alırım diyorsanız RX 5700'de şansınızı deneyin. En ufak sorunda 15 gün geçmeden iade etmeye bakın.

Bu kartı almanızdan yanayım. Evet 5700 den daha az performanslı belki ama 2060 ın sorun çıkarma olasılığı daha düşük şahsen kendi kartımda şimdilik bir sorun yaşamadım ama yaşarsam satıp 2060S veya 2070 alırdım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı