RX 5700 ve Ryzen 5 3600 Sistem Toplama

Kesinlikle ısı konusunda şüpheniz olmasın hiçbir sıkıntı olmaz.
Günde 10 saat açık kalsa oyun oynansa bilemi?
Nerdeyse aynı sistemi kullanıyorum. Kendi kullandığım PSU QP'de 350 lira. 100 lira ordan kırpıp RAM'leri dual channel yapın. Besler mi sorusuna gelirsek fazlası ile besler.
CM MWE 550W 80+
Ekran kartı konusunda kafanız rahat olsun ben sıkıntı yaşamadım. Sabit FPS ile ısınmıyor. Serbest bırakınca da 80'i geçmiyor.
Bende dual yapmak isterim fakat bütçem yetmiyor bide günde 10 saat civari oynansa,açık kalsa bile ısınma çok olurmu

Gamepower'ında bazı ürünleri Bronze sertifikalı ve vaadettikleri verimlilikleri verebiliyorlar.

Corsair VS Turuncu'nun iki tane büyük sorunu var. Birisi klasikleşmiş ses sorunu diğeri iç yapısında kullanılan düşük seviye kapasitörler.
12V kanalı yüksek yüklerde kötü voltaj düzenlenmesine sahip.

Günde 10 saat sürekli işlem yapacaksa bilgisayarınız PSU olarak gold sertifikalı almanızı öneririm. Daha randımanlı bir elektrik tüketiminiz olur. Aradaki fiyat farkını çıkartabilirsiniz bile.
450 tl ye ne önerebilirsin?
Gamepower'ında bazı ürünleri Bronze sertifikalı ve vaadettikleri verimlilikleri verebiliyorlar.

Corsair VS Turuncu'nun iki tane büyük sorunu var. Birisi klasikleşmiş ses sorunu diğeri iç yapısında kullanılan düşük seviye kapasitörler.
12V kanalı yüksek yüklerde kötü voltaj düzenlenmesine sahip.
Bundan bahsediyorsunuz galiba

Son düzenleme:
Hayır.

VS Gri serisi yeni üretim daha kaliteli bi' ürün eski Corsair VS Builder(Turuncu) serisine göre. Yalnız attığın linkteki ürün pahalı daha ucuza daha iyi ürünler bulunabiliyor.
Dediğini linkini atar veya başka güzel psu bulup link atabilirmisiniz?
Monitorum bu bir sorun çıkmaz deilmi kablolar uyumlu mu? (sadece 1 sene kullanacam bu monitörü)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı