RX 5700 vs RTX 2060

2060 ile 5700 zaten yakın performansta iki kart.
Kesinlikle 2060 alınmalı.
Kartın bilinen bir sorunu yok, RTX teknolojisi var. Gayet stabil bir kart.
İstersen elimde TUF 2060 O.C var 2850'ye satarım. Sıfır kapalı kutudur.

Naptınız 2060 Super ile 5700 arasında fark çok var, 5700=2060. Stok halde %3-4 önde olsa da partner kartlar ile aradaki fark kapamayı geç, 2060' ın lehine oluyor.
Arkadaş malını satmak için 2060 öneriyor. Minecraft oynanmayacaksa RX5700 varken 2060 a-lın-maz. 2060S olsa tartışılabilir. Metro Exodus RTX incelemeleri var youtube'da. Öyle küçük farkları oyun oynarken algılamak için her adımda durup grafikleri incelemek gerek. Oyun sırasında böyle küçük farklar göze takılmaz. Ama 70 FPS ile 110 FPS arasındaki fark göze takılır. RTX henüz çok gelişmiş bir teknoloji değil. Geliştiğinde 2060 yetersiz kalacak.

Arkadaş malını satmak için 2060 öneriyor. Minecraft oynanmayacaksa RX5700 varken 2060 a-lın-maz. 2060S olsa tartışılabilir. Metro Exodus RTX incelemeleri var youtube'da. Öyle küçük farkları oyun oynarken algılamak için her adımda durup grafikleri incelemek gerek. Oyun sırasında böyle küçük farklar göze takılmaz. Ama 70 FPS ile 110 FPS arasındaki fark göze takılır. RTX henüz çok gelişmiş bir teknoloji değil. Geliştiğinde 2060 yetersiz kalacak.
:)))) malımı satmak için yalan söylemem merak etme. Ben zaten ürünlerimi rahatlıkla satabiliyorum benim öyle bir derdim yok emin ol. Ne paraya ihtiyacım var ne de kartımı satmaya, benden uygun fiyata başka yokken önermem, iyiliğine iken senin gibi hiçbir şeyden habersiz, kendini bilmezler gelip hakkımda atıp tutuyor.
70-110 fark demişsin, kendin yalan değerler atıyorsun. 5700 ile 2060 arasında o kadar fark yok.
Sen kralsın paşasın abim, seni gözlerinden öpüyorum, yazdığını da ergen hevesine verip çocukluğuna yoruyorum. Az daha araştır gayret et, insanlar hakkında atıp tutma ama.

:)))) malımı satmak için yalan söylemem merak etme. Ben zaten ürünlerimi rahatlıkla satabiliyorum benim öyle bir derdim yok emin ol. Ne paraya ihtiyacım var ne de kartımı satmaya, benden uygun fiyata başka yokken önermem, iyiliğine iken senin gibi hiçbir şeyden habersiz, kendini bilmezler gelip hakkımda atıp tutuyor.
70-110 fark demişsin, kendin yalan değerler atıyorsun. 5700 ile 2060 arasında o kadar fark yok.
Sen kralsın paşasın abim, seni gözlerinden öpüyorum, yazdığını da ergen hevesine verip çocukluğuna yoruyorum. Az daha araştır gayret et, insanlar hakkında atıp tutma ama.
70 FPS'den kastım 2060 ekran kartında RTX On ikenki değerler. Diyorum ki RTX on iken karşılaşacağı FPS farkı göze batar. Ama RTX on ile RTX off arasındaki fark göze batmaz oyun esnasında diyorum. Yoksa 2060 ile 5700 arasında 10 12 FPS fark olduğunu biliyorum. Yalan söylüyorsunuz demedim. Yanlış yönlendirdiğinizi söyledim. Hakaretlerinize gelirsek ne hiçbirşeyden habersiz biriyim ne de kendini bilmez. Ayrıca ergenliği atlatalı yıllar geçti. Resimden anlaşıldığı kadarıyla gözümden değil, elimden öpecek yaştasınız. Üslubunuza dikkat edin.

RTX hevesiniz varsa RTX öneririm. Yukarı tartışmalardan da anlaşılacağı gibi stok halde birbirine yakın seyir ediyor iki kart. İmkanınız olursa biraz üstüne ekleyip güzel bir soğutmaya sahip 5700 XT alınırsa bence daha iyi olur.

2060 ile 5700 zaten yakın performansta iki kart.
Kesinlikle 2060 alınmalı.
Kartın bilinen bir sorunu yok, RTX teknolojisi var. Gayet stabil bir kart.
İstersen elimde TUF 2060 O.C var 2850'ye satarım. Sıfır kapalı kutudur.

Naptınız 2060 Super ile 5700 arasında fark çok var, 5700=2060. Stok halde %3-4 önde olsa da partner kartlar ile aradaki fark kapamayı geç, 2060' ın lehine oluyor.

Elindeki kartını satmak için yanlış bilgilendirme yapma, ceza alırsın. Hiçbir koşulda hiç bir şekilde RTX 2060, RX5700'ü geçemez.

O TUF öneren arkadaştan ricam, bir sıcaklık değerlerini paylaşabilir misin? 20cm'lik o ekran kartın bir sıcaklıklarını görsünler sonra karar verirsinler alıp almayacağına.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. RX 5700 = RTX 2060S, 2070 bitti. RTX olsun olmasın. Yahu arkadaş ne güzel RTX 2060 fiyatına RTX 2070 performansı veren kart bulmuşsunuz. Fanboyluk yapmayı bırakın, tüketiciye değer veren firmanın ürünlerini alın. RTX bir hile çünkü DLSS 2.0 çözünürlüğü upscale edip keskinleştiriyor, ortayada bulanık bir görüntü çıkıyor. Kendim denedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı