RX 5700 vs RTX 2060

İşte AMD'de senin kafanda olduğu için NVIDIA ile anca orta segmentte rekabet edebiliyor. O gereksiz bu gereksiz OC yapar geçeriz diye diye hiçbir gelişim elde edemedi tıpkı senin gibi. 😄 Raytracing ve dlss2.0 senin için gereksiz benim için gerekli yeterli mi?

Dlss e gereksiz demedim hatta parlıyor dedim. Ray Tracing için ise 2060, 2060S ve 2070 için gereksiz dedim.

Neyse ki bizim gibi gelişmelerden tatmin olmayan insanlar varda RayTracing DLSS2.0 Vulkan tarzı girişimler gelişiyor. Sizin gibi kuru FPS veren kartlara tapmıyor olduğumuz için GPU teknolojisi gelişiyor.
Dlss e gereksiz demedim hatta parlıyor dedim. Ray Tracing için ise 2060, 2060S ve 2070 için gereksiz dedim.
VOK ne diyorsa birebir kopyalıyorsun kendi deneyimin yok mu arkadaş senin? Bende seviyorum o adamıda bu kadar olmaz ama.

Neyse ki bizim gibi gelişmelerden tatmin olmayan insanlar varda raytracing dlss2.0 Vulkan tarzı girişimler gelişiyor. Sizin gibi kuru FPS veren kartlara tapmıyor olduğumuz için GPU teknolojisi gelişiyor.

Kimse RT ye gereksiz demiyor. Sadece hazır değil şu anlık diyorum ma sen anlamıyon galiba. Kime sorsan RT teknolojisi 2070 ve altı için kullanımaz der ama işte ne yapacan fanboyluk böyle bir şey.
Neyse ki bizim gibi gelişmelerden tatmin olmayan insanlar varda raytracing dlss2.0 Vulkan tarzı girişimler gelişiyor. Sizin gibi kuru FPS veren kartlara tapmıyor olduğumuz için GPU teknolojisi gelişiyor.

Vok ne diyorsa birebir kopyalıyorsun kendi deneyimin yok mu arkadaş senin? Bende seviyorum o adamıda bu kadar olmaz ama.

Sen sadece onu bildiğin için onu kopyalıyorum sanıyon. Az global kaynaklara bak bakalım sadece vok mu diyormuş.

Kimse RT ye gereksiz demiyor. Sadece hazır değil şu anlık diyorum ma sen anlamıyon galiba. Kime sorsan RT teknolojisi 2070 ve altı için kullanımaz der ama işte ne yapacan fanboyluk böyle bir şey.
Arkadaş ağır Nvidia fanboyu sal gitsin. Sen ne yazarsan yaz, o ''ayarları düşürün hep en yüksekte mi oynayacaksınız, bilmem ne'' diye, diye devam ettirecek. En iyisi kendi haline bırakmak.

Bu iki ekran kartından birini alacağım fakat çok kararsız kaldım. Aralarında çok bir fark yok fakat, sizce RTX teknolojisi için 2060 almak mantıklı mı?

YouTube'da volkan oyun kuvvetleri diye bir kanal var çok iyi anlatmış adam RTX teknolojisi RTX 2070 Super'den sonra tadını alarak oynarsınız diyor 2060 ile RTX mod ve dlss açık 60 FPS anca alırsınız dlss de çözünürlüğü gözle görülen yerlerdede düşürüyor ben olsam RX 5700 alırdım.
Sana 10 tane RayTracing videosu attım RTX2060 ile çekilmiş ve hepsi 70'li FPS veriyor. High ayarlarda üstelik. Bunu neden anlamak istemiyorsun?

Abilerin burada teknik konularla alakalı konuşuyor delikanlı çekil ayak altından. Kuru gürültü yapıyorsun. Teknik bir şeyler yazmayacaksan sus.
Terbisyesizliğin lüzumu yok kardeşim burası herkese açık bir forum.

O adamın videoyu çektiği tarihte DLSS2.0 henüz çıkmamıştı. 😄 Yaptığı yayınında durumları değiştireceğini söyledi.

Evet bana bakarak anlamış olacaksın herhalde zorlanıyorum bazen biraz evet. İyi akşamlar hadi. Ne alacaksın bu teknik anlamda hiçbir getirisi olmayan kartları savunarak anlamıyorum ama kolay gelsin senin işinde zor. Yol falanda yaptılar diyorsundur sen. 😄
Hani anlarım hiçbir bilgisi olmayan bir cahilsin ama bari cahilliğinide al ve bir sus be kardeşim. Ben bu kartları çıktıkları günden bugüne yakından takip eden birisiyim ve 7 aydır RX 5700 kullanıcısıyım. Eğer kötü bir kart olsaydı neden önereyim? O ileri zekalı aklın alıyor mu bunları? Be çocuğum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı