RX 5700 vs RX 590+Monitör

144 hz zaten açık ara fark ediyor ben c24g1 modelini kullanıyorum biliyorum.
Fakat 60hz laptoptan masaüstüne geçmişin tek sıkıntı 60hz ve 75hz değil sisteminde güçlenme olduğu için fark olur. Aç bir video hz leri kapat en son gerçekten ne kadar fark anlayabiliyorsun dene bence

Tamam bu anlattığını iyice anladım. Fakat r5 2600 e yüklenecek 900p de diyelim tam olarak sıkıntı olan ne işlemci mi çok ısınacak ekran kartında mı sorun oluşacak? rx5700 e yönelmeyecek kadar ciddi olan sorun ne onu anlatmanı istiyorum
Yanlış anladınız, sistemim daha güçlü ama laptopta oynadığım oyunlarda zaten 60FPS görüyordum ve chrome yine aynı chrome? :) 72Hz ile 60Hz arasındaki fark bile kullandıktan sonra farkedilebiliyor rahatlıkla bunu demek istedim.

Yanlış anladınız, sistemim daha güçlü ama laptopta oynadığım oyunlarda zaten 60FPS görüyordum ve chrome yine aynı chrome? :) 72Hz ile 60Hz arasındaki fark bile kullandıktan sonra farkedilebiliyor rahatlıkla bunu demek istedim.
60hz de oyun oynuyordum laptopum da yeni sistem dizdim 144hz olduğu için çok bariz fark ediyor bunda hemfikiriz zaten. Ama önceden çok internet cafeye giderdim 60 hz ile 75 hz arasında pek fark göremezdim anlayabildiğim tek fark internet cafedeki monitörlerin 1080p olması belki de benim gözüm fakirliğe alışmıştır :D ama 60hz 75hz arasında gerçekten abartılacak kadar fark göremedim hatta fark etmedim bu güne kadar

Bu ikisine bütçen yetiyorsa, rx5700 yerine bunları alman daha doğru olur bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı