Jteve Sobs
Centipat
Bu film tek seri mi yoksa önceden izlememiz gereken başka bir film var mıEvet. Anca internet üzerinden 120 FPS bulup izleyebilirsin ben de onu bekliyorum.
Bu film tek seri mi yoksa önceden izlememiz gereken başka bir film var mıEvet. Anca internet üzerinden 120 FPS bulup izleyebilirsin ben de onu bekliyorum.
Yanlış anladınız, sistemim daha güçlü ama laptopta oynadığım oyunlarda zaten 60FPS görüyordum ve chrome yine aynı chrome?144 hz zaten açık ara fark ediyor ben c24g1 modelini kullanıyorum biliyorum.
Fakat 60hz laptoptan masaüstüne geçmişin tek sıkıntı 60hz ve 75hz değil sisteminde güçlenme olduğu için fark olur. Aç bir video hz leri kapat en son gerçekten ne kadar fark anlayabiliyorsun dene bence
Tamam bu anlattığını iyice anladım. Fakat r5 2600 e yüklenecek 900p de diyelim tam olarak sıkıntı olan ne işlemci mi çok ısınacak ekran kartında mı sorun oluşacak? rx5700 e yönelmeyecek kadar ciddi olan sorun ne onu anlatmanı istiyorum
60hz de oyun oynuyordum laptopum da yeni sistem dizdim 144hz olduğu için çok bariz fark ediyor bunda hemfikiriz zaten. Ama önceden çok internet cafeye giderdim 60 hz ile 75 hz arasında pek fark göremezdim anlayabildiğim tek fark internet cafedeki monitörlerin 1080p olması belki de benim gözüm fakirliğe alışmıştırYanlış anladınız, sistemim daha güçlü ama laptopta oynadığım oyunlarda zaten 60FPS görüyordum ve chrome yine aynı chrome?72Hz ile 60Hz arasındaki fark bile kullandıktan sonra farkedilebiliyor rahatlıkla bunu demek istedim.
Çoğu internet sitesi 120 kare/saniye desteklemiyor. İndirip izlememiz gerekecek artık Blu-ray versiyonunu.Evet. Anca internet üzerinden 120 FPS bulup izleyebilirsin ben de onu bekliyorum.
@@Baryum Karbonat en fazla 5 bin tlen fazla 5 bin tl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.