RX 5700 XT, 2070S'i geçti

AMD'yi driverleri kötü diye sürekli üstüne gittik.
Sonuç olarak AMD oldukça başarılı bir driver çıkartmış 5700XT için. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kaynak:Yeni AMD Radeon Driverı İle RX 5700 XT'nin Performansı Arttı! | Donanim Arşivi
Not: Haber kısmında sadece inceleme ve özgün haber seçeneği olduğu için buraya yazdım. Yanlış yere yazdıysam affedin.(Moderatör düzeltmiş sağ olsun)

Ortalamada kaç FPS ile geçmiş ki? 20 mi 30 mu? Bir üst seviye 2080S gibi bir performans mı yakalamış? Hayır. Referans gösterilen tabloda 2070S'in 1440p ve 4K'da hala ufak oranlarda da olsa önde olduğu bir gerçek. (Konu başlığına ithafendir, kişisel olarak algılanacak bir durum yok).

Ama şu an için, önceki serilerde de olduğu gibi bu kartta da performans tabanlı sürücü iyileştirmelerinde iyi bir yol katedilmiş, hakkını yememek lazım. Umarım bu gelişme diğer serilere de gelir de, stabil ve sorunsuz RX serisi kullanan şanslı kişiler için bir umut kaynağı olur.

Ortalamada kaç FPS ile geçmiş ki? 20 mi 30 mu? Bir üst seviye 2080S gibi bir performans mı yakalamış? Hayır. Referans gösterilen tabloda 2070S'in 1440P ve 4K'da hala ufak oranlarda da olsa önde olduğu bir gerçek. (Konu başlığına ithafendir, kişisel olarak algılanacak bir durum yok).

Ama şu an için, önceki serilerde de olduğu gibi bu kartta da performans tabanlı sürücü iyileştirmelerinde iyi bir yol katedilmiş, hakkını yememek lazım. Umarım bu gelişme diğer serilere de gelir de, stabil ve sorunsuz RX serisi kullanan şanslı kişiler için bir umut kaynağı olur.

AMD iki kulvarda koştuğu için ister istemez haddini bile bile ilerliyor.

AMD'yi driverleri kötü diye sürekli üstüne gittik.
Sonuç olarak AMD oldukça başarılı bir driver çıkartmış 5700XT için. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kaynak:Yeni AMD Radeon Driverı İle RX 5700 XT'nin Performansı Arttı! | Donanim Arşivi
Not: Haber kısmında sadece inceleme ve özgün haber seçeneği olduğu için buraya yazdım. Yanlış yere yazdıysam affedin.(Moderatör düzeltmiş sağ olsun)

Büyük başarı gerçekten: GPU usage 0% sonucunda oluşan dropları Green screen Crash'leri bir yana bırakırsak 2 FPS gerçekten çok büyük bir fark :D.

AMD iyi işler yapsa gerçekten alınacak modeller çıkarsa hemen alırdım ama ne yazık ki 2020 senesinde olmamıza rağmen Driver hataları, siyah ekran hataları gibi olaylar ile karşılaşıyorlar insanlar.

Yani şu bulunduğumuz çağda ve teknoloji de hala şu kartları tam stabil yapamamaları komiğime gidiyor. NVIDIA her zaman bir adım öndeydi ve öyle de olacak gibi.

AMD iyi işler yapsa gerçekten alınacak modeller çıkarsa hemen alırdım ama ne yazık ki 2020 senesinde olmamıza rağmen driver hataları, siyah ekran hataları gibi olaylar ile karşılaşıyorlar insanlar.

Yani şu bulunduğumuz çağda ve teknoloji de hala şu kartları tam stabil yapamamaları komiğime gidiyor. NVIDIA her zaman bir adım öndeydi ve öyle de olacak gibi.

RX 5000 serisi PSU seçiyor bu anlaşıldı. Dikkatli seçerseniz PSU modelinizi sıfır sorun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı