RX 5700 XT FPS düşmesi

Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
GTA 5'de Ultra'da akıcı bir şekilde oyunu oynuyorum ama arada bir FPS düşmesi oluyor. V-Sync açınca düzeliyor. PUBG'de aynı sorun devam etmekte, neden kaynaklanmaktadır?

Driver:
Adrenalin 20.9.2.

Sistem:
R5 3600.
3200 MHz RAM.
Gigabyte RX 5700 XT.
MSI B450M GAMING Plus Max.

GTA 5'de Ultra'da akıcı bir şekilde oyunu oynuyorum ama arada bir FPS düşmesi oluyor. V-Sync açınca düzeliyor. PUBG'de aynı sorun devam etmekte, neden kaynaklanmaktadır?

Driver:
Adrenalin 20.9.2.

Sistem:
R5 3600.
3200 MHz RAM.
Gigabyte RX 5700 XT.
Ben de 5600 XT ile düşük kullanım ve ani drop sorunu yaşıyorum. Driver kaynaklı olabileceğinden şüpheleniyorum. Yarın bir de 20.9.1 kurup deneyeceğim. Sonucu buraya yazarım.

Anormal bir durum yok kartın zaten doğal hali böyle :D 10 kişiden 9'u bu sorunu yaşıyor şahsen bende arada sırada yaşıyorum. Zaten bundan dolayı forumda açılan 10 konudan 9'u bu kart ile ilgili.

Driver:
Adrenalin 20.9.2.

Sistem:
R5 3600.
3200 MHz RAM.
Gigabyte RX 5700 XT.
Yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum. Önce ki sürümler de sorun yaşamazken, WHQL son sürümü yükledim takılmalar olmaya başladı, FPS alakasız yükselip, iniyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı