RX 5700 XT Güç Limiti

19aykut99

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler ekran kartım MSI EVOKE RX 5700 XT modelidir. Overclock yapmak istediğimde internette güç limiti %50 olarak ayarlanıyor ama bende hem MSI Afterburner yazılımında hem de AMD'nin kendi yazılımında güç limiti maksimum %20 arttırabiliyorum. Acaba açmam gereken bir ayar mı mevcut ya da bir şey yapmayı mı unuttum yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartlarının da BIOS'ları mevcut. Asıl güç limiti de uygulamaların esnetebileceği limit de bu BIOS'dan belirleniyor. Ekran kartı BIOS'unu modlayarak değiştirmen mümkün. Pek zor bir şey değil.
Peki benim bu BIOS'u güncellemem performans olarak bi kazanım sağlar mı bana ve nasıl nerden güncelleyebilirim acaba.

Peki benim bu BIOS'u güncellemem performans olarak bi kazanım sağlar mı bana ve nasıl nerden güncelleyebilirim acaba.
Tam olarak güncelleme değil. BIOS'u elle değiştirip geri yükleyeceksin. Bence boşver, %20 güç artışıyla dene 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı