RX 5700 XT hangi marka alınmalı?

Kasanın görselliği için ekstradan bir sürü para harcıyoruz. Kule tipi fan alarak estetiği bozmak bana saçma geliyor açıkçası.
Ben de uygun bir zamanda 240 veya 360mm bir sıvı soğutma alacağım. Hem kasa ile uyumlu olsun diye, hem de arkadaş memnuniyeti nedeniyle Xigmatek'in sıvı soğutmasını düşünüyorum ben de.
Bu RGB olayı gerçekten can sıkıyor. Mavi ışıklandırmada kaldı öyle aylardır mavi yanıyor ekran kartı :)

O ekran kartı LED rengine kafayı takma çok. Önemli ulan şu wattman hatasını vermesinde... Vallahi 1050 serisi ne güzeldi ya hiç bir sorun yoktu. Çok özlüyorum o seriyi...
 
Kesinlikle alınmaması bir model. ROG STRIX normalde iyidir fakat RX 5700XT'de tam bir kronik problemli model. Bir kere vida problemi var (kronik). Aynı şekilde kronik olmasa da ısınma problemi var. Sapphire veya Gigabyte öneririm.

ROG kullanıyorum bak her kartta iyi sanardım teşekkür ederim kardeşim.
 
ROG kullanıyorum bak her kartta iyi sanardım teşekkür ederim kardeşim.
Şöyle bir durum var. Nvidia ve AMD ekran kartlarının chipsetleri farklıdır. Bu yüzden soğutma bloklarıda farklıdır. Fakat ROG hem RTX 2000 serisinde hemde RX 5000 serisinde aynı soğutma bloğunu kullandı. Bu yüzden AMD RX serisinde soğutma bloğu chipsete tam değmiyor buda ısınma problemi çıkartıyor. Normalde ROG Nvida'da en iyi soğutması olan model olarak bilinir, fakat RX 5000 serisinde durumlar farklı. Soğutma bloğu chipsete oturmadığı gibi vidalarda kart esnemesin diye bazıları yamuk veya hiç vida takılmamış. Bu yüzden Asus ROG STRİX 5700XT alınmaz. Rica ederim sizi doğru bilgilendirdiysem ne mutlu bana.
 

Geri
Yukarı