RX 5700 XT Mech nasıldır?

Bütçe
10000

IvertusNoir

Centipat
Bu hafta içerisinde yeni bir sistem toplayacağım aklımda bir sistem var bütcem tam 10000TL. Küçük farklar olabilir fiyatta bulduğum sistemde RX 5700XT Mech bulunuyor. Bu ekran kartı forumlarda ısınıyor denmiş ama kasa Thermaltake olduğu için ısınacağını sanmıyorum. Farklı driver sorunları vs var mı? Ve hızlı yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam Mech almayın aldırmayın kasanız ne olursa olsun. Zaten AMD kart almanızı da tavsiye etmem sürücü sorunlarıyla uğraşırsınız. Bütçe varsa 2070 Super'e yönelin.

Kusura bakma biraz geç cevapladım çünkü kısıtlama yemişim. Farklı hesaptan yazdım yardımın için sağ ol ancak bu kartın sorunu nedir ve AMD neden alayım F/P değil mi?

Eksik bilgi vermişim kusura bakma 10000 TL içerisinde monitörde almayı düşünüyordum. Evdeki monitör eski olduğu için ancak sistem bayağı güzel gözüküyor monitörden vazgeçsemmi diye düşündüm monitörlü 10000 TL'ye sağlam sistem öneriniz var mı ve mümkünse parça parça değil bir siteden özelleştirerek almak isterim.

RTX 3060'ı veya AMD Big Navi'yi beklemenizi tavsiye ederim.

Ah be! Bu ICHILL serisinin devamı gelir umarım RTX 3000 serisinde. MSI'ın Gaming serisine vereceğim parayı buna veririm daha iyi.

Kusura bakma biraz geç cevapladım çünkü kısıtlama yemişim. Farklı hesaptan yazdım yardımın için sağ ol ancak bu kartın sorunu nedir ve AMD neden alayım F/P değil mi
Hocam AMD kartlar F/P ama sürücü sorunundan geçilmiyor, 5500XT almıştım kardeşime ekran kilitleniyordu iade ettim tavsiyem NVIDIA kart almanız fanboy değilim. Eğer 2070S için bütçe yoksa 5700 XT'nin Gaming X, Nitro+, ROG STRIX ya da TUF EVO versiyonlarını alın MECH almayın.

RTX 3000 serisi çıkıyor aceleniz yok ise kesinlikle bekleyin emin olun değecektir. En azından RTX 2000 serisi kartlardan alırsınız fiyat olarak ucuzlayacaktır. AMD kartlara bulaşmayın.

RTX 3000 serisinde üst seviye kartlar çıkıyor bence en az 7binden başlar o kartlar. 2000 serisinin fiyatında bence o kadar ucuzlamaz hemen almak istiyorum sistemi. Zaten dolarda uçuşta 10TL'lere çıkar sanırım ve yakında vergi artıcak

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı