Pc Meraklısı2636
Kilopat
Phoenixminerlolminer mi, nicehash mi ?
Phoenixminerlolminer mi, nicehash mi ?
Phoenixminer
Phoenixminer hem daha stabil hem de daha hızlı kazıyor.Nicehash'ten yapıyorum ben. Vega 56 kartım var. Hiç bir ayar vs yapmıyorum. Günde ortalamaicehash'te de plugsin'ler de phoenix seçili.
Phoenixminer , daha mı hızlı kazıyor, ne yapıyor ?
Phoenixminer hem daha stabil hem de daha hızlı kazıyor.
Ben 3070 ile Trex 59-60 mhs alırken, Phoenixminer 63 mhs sabit alıyorum.
Nicehash ile nasıl coin aktarıyorsunuz? ETC Walker açmak istediğimde hata almaktayım.Nicehash uygulaması var(Android) takip ediyorum. Phoenixminer, lolminer yani sanırım. Onda da vardı?
Ve binince cüzdanımı yazacağım.
Nicehash, 0.001'de coini direk atıyor. Peki lolminer kaçta atıyor ?
Henüz aktarma yapmadım. Ama bşnance de ki btc veya çevirip atmak istediğim coin düzcanına transfer ile oluyorNicehash ile nasıl coin aktarıyorsunuz? ETC Walker açmak istediğimde hata almaktayım.
Ben Phoenix kullanıyorum. Nicehash hata veriyor.
Bende merak ettim nicecash 0.001 atıyor mu?Nicehash app var ( android ) takip ediyorum. Phoenixminer lolminer yani sanırım. Onda da vardı ?
Ve binince cüzdanımı yazıcam.
Nicehash, 0.001'de coini direk atıyor. Peki lolminer kaçta atıyor ?
Aktarma anlamında değil de, Nicehash bana sadece BTC cüzdan kodu veriyor. ETH için cüzdan kodu vermiyor, haliyle Nicehash'e bağlayamıyorum. Şu an Ethermine ve Binance kullanıyorum.Henüz aktarma yapmadım. Ama bşnance de ki btc veya çevirip atmak istediğim coin düzcanına transfer ile oluyor
Bende merak ettim nicecash 0.001 atıyor mu?
Yani o cizdan kodunu kullanarak zaten aktarma yapılmıyor mu ?Aktarma anlamında değil de, Nicehash bana sadece BTC cüzdan kodu veriyor. ETH için cüzdan kodu vermiyor, haliyle Nicehash'e bağlayamıyorum. Şu an Ethermine ve Binance kullanıyorum.
2 günlük bir tecrübem var, bildiğim kadarıyla ETH gibi paralar direkt olarak BTC cüzdanına aktarılmıyor.Bilmiyorum. Henüz o seviyeye ulaşamadım.
Şuanda 160 tl civarında para var. nicehash cizdan koduna aktarıyor. Sonrasında zaten istediğim yere ( paribu, binance 9 aktarma yapamıyor muyum?
Yani o cizdan kodunu kullanarak zaten aktarma yapılmıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.