RX 5700 XT mining değerleri

Phoenixminer hem daha stabil hem de daha hızlı kazıyor.
Ben 3070 ile Trex 59-60 mhs alırken, Phoenixminer 63 mhs sabit alıyorum.

Nicehash app var ( android ) takip ediyorum. Phoenixminer lolminer yani sanırım. Onda da vardı ?
Ve binince cüzdanımı yazıcam.

Nicehash, 0.001'de coini direk atıyor. Peki lolminer kaçta atıyor ?

Nicehash uygulaması var(Android) takip ediyorum. Phoenixminer, lolminer yani sanırım. Onda da vardı?
Ve binince cüzdanımı yazacağım.

Nicehash, 0.001'de coini direk atıyor. Peki lolminer kaçta atıyor ?
Nicehash ile nasıl coin aktarıyorsunuz? ETC Walker açmak istediğimde hata almaktayım.

Ben Phoenix kullanıyorum. Nicehash hata veriyor.

Henüz aktarma yapmadım. Ama bşnance de ki btc veya çevirip atmak istediğim coin düzcanına transfer ile oluyor
Aktarma anlamında değil de, Nicehash bana sadece BTC cüzdan kodu veriyor. ETH için cüzdan kodu vermiyor, haliyle Nicehash'e bağlayamıyorum. Şu an Ethermine ve Binance kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bende merak ettim nicecash 0.001 atıyor mu?

Bilmiyorum. Henüz o seviyeye ulaşamadım.
Şuanda 160 tl civarında para var. nicehash cizdan koduna aktarıyor. Sonrasında zaten istediğim yere ( paribu, binance 9 aktarma yapamıyor muyum?
Aktarma anlamında değil de, Nicehash bana sadece BTC cüzdan kodu veriyor. ETH için cüzdan kodu vermiyor, haliyle Nicehash'e bağlayamıyorum. Şu an Ethermine ve Binance kullanıyorum.
Yani o cizdan kodunu kullanarak zaten aktarma yapılmıyor mu ?

Bilmiyorum. Henüz o seviyeye ulaşamadım.
Şuanda 160 tl civarında para var. nicehash cizdan koduna aktarıyor. Sonrasında zaten istediğim yere ( paribu, binance 9 aktarma yapamıyor muyum?

Yani o cizdan kodunu kullanarak zaten aktarma yapılmıyor mu ?
2 günlük bir tecrübem var, bildiğim kadarıyla ETH gibi paralar direkt olarak BTC cüzdanına aktarılmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı