RX 5700 XT Model Önerisi

Doğacan1

Centipat
Selam herkese RX 5700 XT alacağım aslında RTX 2070 Super mi almalıyım kararsızım biraz da. Sizin önerilerinizle bir yön çizeceğim RX 5700 XT için suphire Pulse modeli önerildi bana fakat 2 fanı var 3'lü fanlı olanlar daha iyi değil mi? Tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Selam herkese RX 5700 XT alacağım aslında RTX 2070 Super mi almalıyım kararsızım biraz da. Sizin önerilerinizle bir yön çizeceğim RX 5700 XT için suphire Pulse modeli önerildi bana fakat 2 fanı var 3'lü fanlı olanlar daha iyi değil mi? Tecrübe ve görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
5700 XT Nitro modeli en iyisi o yüzden paranız varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kendim de kullanıyorum gayet memnunum. 2070Super mi 5700XT mi sorusuna gelecek olursak kesinlikle 5700 XT en azından ben tercihlerimi bu şekilde kullandım.

Her 3 fanı olan iyi soğutuyor diye bir şey yok. Mesela ASUS ROG modelinde fabrikadan çıkma soğutmasında temazsızlık var diye biliyorum. Nitro modelini alabilirsiniz. TUF 3 serisi ile soğutması yenilendi. Gaming X önerebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
var.

RT Core yok. Yanlış bilgi vermeyelim. Yazılımsal olarak bazı oyunlarda çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı