RX 5700 XT nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5700XT ve RTX 2070 Super arasında kalmıştım hem güncel teknolojileri düşündüm, driver sorunları, PSU gereksinimleri, ve ileriye dönük olmaması sebebi ile üzerine biraz daha koyarak RTX 2070 Super aldım. Aldıktan sonra 3000 serisi duyuruldu ama çok bir sorun değil benim için sonuçta aldık güçlü bir kart karalar bağlamaya gerek yok.

Arkadaşlarım arasında hem RTX 2070 Super'e ve RX 5700 XT kartına sahip olan arkadaşlarım var. İşlemcileri i7 9700K ikisi de benzer zamanlarda almışlardı. Ancak neden de neredeyse tüm oyunlarda 2070 Super daha iyi performans veriyor. Düşük FPS aldığında ise yine de daha akıcı gözüküyor. ( Bunlar benim gözlemlerim, hemen saldırıya geçmeyin.)

Bir de MS olayı var :)
Sadece BF5 ve Forza'da daha fazla FPS aliyor %95 2070 Super daha üstün.

@Silinen üye 6 yıldır GTX 650 Ti Boost kullanıyorum daha en ufak sorununu görmedim lütfen fanboyluk yapmayalım ekran kartında NVIDIA her zaman önde.

Buralar daha karışacak. Yeşil kılıcımı çektim. Düşman bekliyorum😎

Başka açıklaması olamaz. 5700 ilk çıkan Navi 10 kart biliyorsun. 5700 XT aynı yonganın güçlendirilmiş, 5600 XT ise kırpılmış hali. 5500 XT ise direkt Navi 14. Serideki en sorunsuz, sürücülerle uyumlu çalışan kartı da herkes biliyor. Yongada sıkıntı olmasa neden kullanan her iki kişiden birisi sorun yaşıyorum diye konu açsın.

Ben RX 5700 XT aldığım zaman 3.5k idi. O zamanlar RTX 2070 Super 5K'ya yakındı. 1.5k fark verileceğini düşünmezdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video buldum. Yeni güncellemeden sonra kart çok iyi durumda.

Ben RX 5700 XT aldığım zaman 3.5k idi. O zamanlar RTX 2070 Super 5K'ya yakındı. 1.5k fark verileceğini düşünmezdim.

AMD ekran kartının en iyisiyle, NVIDIA serisinin RTX2070S etmenindekini en kötüsünü karşılaştırıyorsunuz yalnız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı