RX 5700 XT nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her anlamda demişsiniz ama en küçükten bir örnek vereyim. İzlediğim tüm kapıştırmalarda araba yarışı oyunlarında +20 FPS fazla alıyor RX 5700 XT.

Araba yarışı oyunlarında FPS çok önemli zaten. Forza'da ha 80 FPS almışsın ha 100 FPS almışsın.
Bir de rekabetçi oyun sonuçlarına bak istersen.

Araba yarışı oyunlarında FPS çok önemli zaten. Forza'da ha 80 FPS almışsın ha 100 FPS almışsın.
Bir de rekabetçi oyun sonuçlarına bak istersen.

Arkadaşım adam her anlamda üstün demiş. Bir örnek verdim.
Şimdi yaşamayabilirsiniz. Geleceğin garantisi var mı?

Tamam NVIDIA'nın hep sağlam olacağının bir garantisi var mı?

Ben de kullanıyorum, 4-5 ay oldu. MSi Gaming X modeli. Hiç bir sorun da yaşamadım.

10 numara karttır, yazın beni de: fan boy can :)

(Aynı şeyleri 40 defa yazıp forumu kirletmeyeyim. Profilimde bu konu ile ilgili, başka bir başlığa yazdığım çok uzun yazıyı bulabilirsiniz. Sanırım orada belirttiğim fikirlerim AMD ile ilgili olumsuz düşünceleri dengeleyecektir)

Arkadaşlarım arasında hem RTX 2070 Super'e ve RX 5700 XT kartına sahip olan arkadaşlarım var. İşlemcileri i7 9700k ikiside benzer zamanlarda almışlardı. Ancak nedende neredeyse tüm oyunlarda 2070 Super daha iyi performans veriyor. Düşük FPS aldığında ise yinede daha akıcı gözüküyor. ( Bunlar benim gözlemlerim, hemen saldırıya geçmeyin.)

Arkadaşlarım arasında hem RTX 2070 Super'e ve RX 5700 XT kartına sahip olan arkadaşlarım var. İşlemcileri i7 9700K ikisi de benzer zamanlarda almışlardı. Ancak neden de neredeyse tüm oyunlarda 2070 Super daha iyi performans veriyor. Düşük FPS aldığında ise yine de daha akıcı gözüküyor. ( Bunlar benim gözlemlerim, hemen saldırıya geçmeyin.)

Buna karşı çıkan olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı