RX 5700 XT nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyelim ki çıktığında 5700XT aldım. 2 yıl odun gibi tüm sorunların çözülmesi için dua mı edeceğim?

Hocam herkesin sizin gibi parası yok, yapabileceğimiz bir şey yok yani. Bu konu burada kapansın.

Diyelim ki çıktığında 5700XT aldım. 2 yıl odun gibi tüm sorunların çözülmesi için dua mı edeceğim?

Hocam haykırdım🤣 3 yıldır RX 550 kullanıyorum. Daha geçenlerde yayınladıkları sürücü ile kart biraz topladı🤣 Allah belasını versin bu AMD GPU'ların çok dandikler. Akıl başa geldi artık. Yeni sistem dizer iken NVIDIA'ya yapışacağım direk.

Neden hemen paraya bağladınız piyasa takip edilirse aynı fiyata 2070 Super alabiliyorsun.

Tamam al bakalım aynı fiyata bir tane RX 5700 XT ile RTX 2070 Super. Merak ediyorum fişlerini de göster.

Hocam haykırdım🤣 3 yıldır RX 550 kullanıyorum. Daha geçenlerde yayınladıkları sürücü ile kart biraz topladı🤣 Allah belasını versin bu AMD GPU'ların çok dandikler. Akıl başa geldi artık. Yeni sistem dizer iken NVIDIA'ya yapışacağım direk.
Kesinlikle, artık karar verdim. Sürücü sorunları düzelmedikçe AMD almam. Daha kötü performans alacak olsam bile Nvidia alırım. Zamanında çok övdüler diye General Mobile GM 5 Plus aldım, sorunlar yaşadım ya kendi bildiğimi alırım ya da bundan sonra birşey alacak olursam bu foruma sorarım.

Hocam eşit performans veren kartları eşit fiyata bulabilsek, tamam bizde alırız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı