Siyah ve mavi ekran katili huzur kaçırır oyun oynatmaz.Arkadaşlar sizce RX 5700 XT ekran kartı nasıl bir ekran kartı? Herkes fikrini söylerse sevinirim.
Siyah ve mavi ekran katili huzur kaçırır oyun oynatmaz.Arkadaşlar sizce RX 5700 XT ekran kartı nasıl bir ekran kartı? Herkes fikrini söylerse sevinirim.
100 üründen 10 tanesi düzgün çalışıyor diye sorunlarını söylemeyecek miyim?Örnek vereyim, aldığın bir ürün neden gayet iyi ve sorunsuz çalışıyorsa, gömeceksin arkadaşım?
Çok iyi hatırlıyorum en son yaşadığım çökme olayı mayıs ayında oldu. Rainbow 6: Siege dereceli maçımın ortasında yaşadım. O tarihten beri ne siyah ekran, ne sistem çökmesi, ne de başka bir şey yaşadım. Fiyatına göre sunulan iş çok iyi bence.
100 üründen 10 tanesi düzgün çalışıyor diye sorunlarını söylemeyecek miyim?
5700XT ile çökme sorunu çıktığından beri oluyor. 2000 serisinde de vardı. Bir güncelleme ile çözüldü. AMD yazılım hakkında bir cacık bilmiyor.
Beni nereden tanıyorsunuz da bu yorumu yapabiliyorsunuz?Senin hayatında görmediğin kadar fazla kart kullandım AMD'de sorun çıkma ihtimali 30 ise NVIDIA'da 5 o çökme sorunu da sadece belli markalarda oldu hemen çözdüler.
Olay burada 2070 Super kartı değil ki? RX 5700 XT'nin yaşadığı sorunlar.Ben de kartımı (2070 Super) aldığımdan beri hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Neden acaba?
AMD yazılıma cacık demek komik olmuş. Kolay değil iş. Güncelleme ile sorunları çözüyorlar zaten.
NVIDIA'nın 2 güncelleme ile çözdüğü olayı AMD bilmem kaç güncellemedir çözemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.