bilalsekerr
Hectopat
- Katılım
- 27 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 282
Peki ram 8gb 2400mhz. Biostan 3000 mhz çeksem artı eksi yönleri olur mu banaNormal dostum normal.
Peki ram 8gb 2400mhz. Biostan 3000 mhz çeksem artı eksi yönleri olur mu banaNormal dostum normal.
Peki RAM 8 GB 2400MHz. BIOS'tan 3000 MHz çeksem artı eksi yönleri olur mu bana.
Peki ram 8gb 2400mhz. Biostan 3000 mhz çeksem artı eksi yönleri olur mu bana
Zaten warzone’de ara ara 30 fps düşüyor takılmalar oluyor. Rami 16 yapacam zaten ama şimdilik böyle idare edicem artıkFPS'ini arttırır sadece bir şey olmaz.
Sistemi toplarken ram ve ssd aceleye geldi. Bu yüzden ram biraz düşük kaldı. Onun dışında hep istediğim parçaları aldım. He birde monitör eksik tv ile idare ediyorumArtısı olur eksisi olmaz. Açın XMP kilidini. Rame o mhz için ve cl değerleri için fazladan ödeniyor zaten.
Hocam ben de Sapphire aldim 2019 Ocak'ın sonlarına doğru. Driverlar güncelledim, ddu ile sıfırdan kurulum yaptim. Format da attim. Driver hatalari veriyordu aldiğimdan beri görüntü kesilip siyah ekran veriyordu garantiye gönderdim 3 gün önce. Bi daha Sapphire mi asla.Selamın aleyküm arkadaşlar. Bilgisayarı 4K 165 ekran televizyona bağladımFull çözünürlük ayarlı. Oyun oynarken baktım her şey gayet iyi sorun yok ne güzel dedim hiç fan sesi falanda yok. Sonra dedim bir kontrol edeyim şunu Radeon uygulamasından bir baktım ekran kartı bağlantı sıcaklığı 100 üstü diğer sıcaklık 85 civarı. Otomatik ayardayken fan ayarı Max %45’miş. Ben bunu manuele aldım ve %70 yaptım sıcaklık 75 derece civarlarında geziyor. Fan hızını %100 yapsam da pek değişen bir şey olmuyor 72 derecelerde geziyor. Fakat ses çok fazla oluyor böyle de. İşlemci sıcaklığını oyun oynarken gözlemleyemiyorum fakat stres testinde 1-2 dk süreçte 75-76 derecelerde iken sonlandırdım. Oyunlarda işlemci kullanımı genelde %30-40 arası oluyor. Ekran kartının böyle çalışmasında ileride sorun yaşar mıyım veya yapmam gereken bir ayar var mı? Resimdeki değerler fan ayarını %70 yapmadan önceki hali. Ayar yaptıktan sonra 75 derece civarlarında geziniyor.
Ekran kartı Sapphire RX 5700 XT Nitro+
Peki RAM 8 GB 2400MHz. BIOS'tan 3000 MHz çeksem artı eksi yönleri olur mu bana.
Bende bu tarz şeyler yaşadım. Monitöre DisplayPort port ile bağlıyorum görüntü gelmiyor. Hdmı ile tvye bağlıyorum sorun yok. Yeni bi monitör alınca bakıcam artık. Sorun olursa vericem bende serviseHocam ben de Sapphire aldim 2019 Ocak'ın sonlarına doğru. Driverlar güncelledim, ddu ile sıfırdan kurulum yaptim. Format da attim. Driver hatalari veriyordu aldiğimdan beri görüntü kesilip siyah ekran veriyordu garantiye gönderdim 3 gün önce. Bi daha Sapphire mi asla.
Kasanız nedirBende bu tarz şeyler yaşadım. Monitöre DisplayPort port ile bağlıyorum görüntü gelmiyor. Hdmı ile tvye bağlıyorum sorun yok. Yeni bi monitör alınca bakıcam artık. Sorun olursa vericem bende servise
HDMI ile bağlayabilirim monitöre ancak fps sınırı oluyor HDMI ile 60 fps üstü aktarılamıyor diye biliyorum. CS:GO, R6 gibj oyunları oynadığim için de bu çok dezavantaj oluyo o yüzden DP ile bağlıyordum mecburen.Bende bu tarz şeyler yaşadım. Monitöre DisplayPort port ile bağlıyorum görüntü gelmiyor. Hdmı ile tvye bağlıyorum sorun yok. Yeni bi monitör alınca bakıcam artık. Sorun olursa vericem bende servise
Kasanız nedir
Peki sendede DisplayPort ile bağlayınca mı sorun oluyor. Hdmı ile bağlıyken sorunsuz çalıştı mı?HDMI ile bağlayabilirim monitöre ancak fps sınırı oluyor HDMI ile 60 fps üstü aktarılamıyor diye biliyorum. CS:GO, R6 gibj oyunları oynadığim için de bu çok dezavantaj oluyo o yüzden DP ile bağlıyordum mecburen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.