RX 5700 XT Nitro+ sıcaklık değeri normal mi?

Kasanın fanları hızlı dönmüyormu baya ısınıyormuş

HDMI ile bağlayabilirim monitöre ancak FPS sınırı oluyor HDMI ile 60 FPS üstü aktarılamıyor diye biliyorum. CS:GO, R6 gibj oyunları oynadığim için de bu çok dezavantaj oluyor o yüzden DP ile bağlıyordum mecburen.

Display Port 1.4 kaliteli kablo ile deneyin.

Display Port 1.4 kaliteli kablo ile deneyin.

Ben AOC un kendi monitöründen çıkan kabloyu kullanıyorum. Kalitesiz gibi görünmedi bana pek. Bazı oyunlar direkt kapanırken birkaçında driver crash reportu aldim.

Ben AOC'un kendi monitöründen çıkan kabloyu kullanıyorum. Kalitesiz gibi görünmedi bana pek. Bazı oyunlar direkt kapanırken birkaçında Driver crash reportu aldim.

RAM ya da PSU'dan oluyor onlar. Kaliteli PSU ve RAM, SSD kullanıp 5700XT ile sorun yaşayan insan on da bir veya iki onun da bir kısmı kullanıcı hatası bir kısmı kartın gerçekten bozuk olmasından kaynaklanıyor.

Cooler Master'in 600W'lık PSU'su var kasa ile birlikte(MB511) olabilir. Nasıl anlarım PSU veya RAM'lerden mi olduğunu?

O PSU'dan hemen kurtul eyvah %80 o PSU'dan sorun. Onun 80 Plus olmayanı çok kötü.

Bunu kullanıp siyah ekran alan arkadaşım olmadı.

RAM'ler için test uzun dostum ama iyi psunolmadan RAM testinr geçilmez elinde PSU 10 oara etmez yanlış anlamada o PSU ile 4000 liralık kartını boza bilebilirsin.

Son düzenleme:
RAM ya da PSU'dan oluyor onlar. Kaliteli PSU ve RAM, SSD kullanıp 5700XT ile sorun yaşayan insan on da bir veya iki onun da bir kısmı kullanıcı hatası bir kısmı kartın gerçekten bozuk olmasından kaynaklanıyor.
Bende asus rog strix 750w 80+ gold var. Ram gskıll 8gb 2400 mhz. Monitörde sorun yaşıyorum Ekran kartı driver yüklü değilken görüntü var driver yükleyince görüntü gidiyor displayport ile görüntü alamıyorum.

Bende ASUS ROG STRIX 750W 80+ Gold var. RAM G.Skill 8 GB 2400 MHz. Monitörde sorun yaşıyorum ekran kartı Driver yüklü değilken görüntü var Driver yükleyince görüntü gidiyor DisplayPort ile görüntü alamıyorum.

O dediğim kaliteli kabloyu deneyin.
Bir de ekran kartını iki ayrı kablo ile çift besleme yapın. Anakart BIOS sürümünü güncelleyin ve ardından CMOS clear yapın BIOS pilini çıkarıp 1dk bekleyip takma işlemi tabi PC kapalıyken.

Dosya Ekleri

• c067459fcbaaf069e9c3b4b1d2125902.jpeg
    c067459fcbaaf069e9c3b4b1d2125902.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı