RX 5700 XT Sorun Çözümleri

Hocam oyundan oyuna değişir o. Battlefield 4’te deneseniz ultrada 100 fps alırsınız. 5’te de 60’a yakın olur bence optimizasyondan dolayı. Başka oyunlarda da grafikleri kısarsınız 60 fps’i yine yakalarsınız. Sıcaklık karttan karta değişiyor 2 fanlı modeller ısınıyor genel olarak ama High End’ler ısınmıyor.
Deneyin paylaşın da görelim. Öğrenmek görmek isteriz. BF4 100 5’te 60 FPS sabit. Bence diye başlayan cümleler kesinlik ifade etmiyor.

Deneyin paylaşın da görelim. Öğrenmek görmek isteriz. BF4 100 5’te 60 FPS sabit. Bence diye başlayan cümleler kesinlik ifade etmiyor.
Benim oynadigim oyunlar gta 5 word of tanks gibi oyunlar BF gibi oyunlar sarmiyor beni bu oyunlarda fps konusunda beni tatmin ediyor ama oyundan atma sorunlar oldugundan bugun servise yollayacam

Dakika 5 buyrun video. Ortalama FPS 67. Başka test bulamadım 4K’da. Benim sistemim çarşamba günü hazır, Battlefield 4 için kendim test yapıp atarım :)

Şu videoda dakika 23.50’den sonra 4K Ultra ayarlarda multiplayer oynuyor arkdaş. High End bir model değil kartın frekansı 1900’ü görmüyor bile.
Yazdığım net sabit dedim. Bunları biliyorum. Teşekkür ederim yine de zahmet ettin sağolasın.
Net sabit nedir ortalamasını vermişler zaten kartın? Ben her oyunda 60 FPS oynatır demedim zaten optimizasyona göre değişir. Battlefield’ın AMD için optimizasyonu iyi bu yüzden iyi değerler görüyoruz her oyunda aynı olmaz tabi.

Şu videoda dakika 23.50’den sonra 4K Ultra ayarlarda multiplayer oynuyor arkdaş. High End bir model değil kartın frekansı 1900’ü görmüyor bile.

Net sabit nedir ortalamasını vermişler zaten kartın? Ben her oyunda 60 FPS oynatır demedim zaten optimizasyona göre değişir. Battlefield’ın AMD için optimizasyonu iyi bu yüzden iyi değerler görüyoruz her oyunda aynı olmaz tabi.
Ben de sabit olmadığını bildiğim için gönderdiklerinizin, sabit ancak 20-30 arası verebilir dedim. 4K kartı değil çünkü RX5700

Ben de sabit olmadığını bildiğim için gönderdiklerinizin, sabit ancak 20-30 arası verebilir dedim. 4K kartı değil çünkü RX5700
Orası öyle. 4K mantıklı değil bu kartla. Ben 1080p’de kullanıcam mesela rekabetçi oyunlar oynadığım için.

Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE OC kullanıyorum.
Bahsedilen sorunların hiç birisi bende yok.
Her zaman en güncel sürücüyü kullanıyorum.
Bir sorunum vardı yeşil ekran, oyun oynarken iki de bir yeşil ekran geliyordu.
Bununda sebebi meğer benim ekranımmış.
Yeni bir ekran satın aldım, ve kaç gündür yeşil ekran görmedim.

Not: Listede yer alan MSI Afterburner programı'nın uyumsuz olduğu doğru.
Aslında diğer tüm programlarla uyumsuzluğu doğrudur.
Kendi uygulaması hariç hiç bir uygulamadan doğru düzgün bir işlem yapılamıyor.
MSI Afterburner ile bir keresinde fanları en yüksek seviyeye çıkardım ve sonra kapanmadı :D
Bilgisayarı yeniden başlatarak eski haline çevirdim.

Ek olarak, Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE OC ile 4k 120Hz 60FPS oyun oynayabilirsiniz.

Fotoğrafa ait konuya buradan ulaşabilirsiniz : RX 5700 XT Yüksek Saat Hızı
(Oyun ayarları: Özetle Ultra yapılabilen ayarlar Ultra. En yüksek yapılabilen ayarlar en yüksek)

2.png

Zaten Her 5700xt alanda olmuyor o sıkıntılar ama çogunlukta oluyor malesef.

Bu şeye benziyor birazda mesela forumda MSI Optix serisi monitörler pek tavsiye edilmiyor ama Bu monitörleri alıpta hiç bir sorun yaşamayanlar da var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı