Gigabyte Aorus RX 5700XT kartını yaklaşık bir aydır kullanıyorum, bundan 3 saat önce başlayan ve her 1 buçuk saatte tekrarlayan bir görüntü kesme ve driver silme olayı var, kartta ilk defa böyle bir şey yaşadım nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?
@LuckyThing@Murat Çelebi DDU İle ekran kartı sürücülerini silip tekrardan güncel sürümü yükledim, şu an bir problem yok, Monitör amper olayı hakkında herhangi bir fikrim yok ki monitörüm Rampage RM-244 Flash sürücü konusunda ise AMD aldığıma pişmanım sürücü olayı leş gibi.
@LuckyThing@Murat Çelebi DDU İle ekran kartı sürücülerini silip tekrardan güncel sürümü yükledim, şu an bir problem yok, Monitör amper olayı hakkında herhangi bir fikrim yok ki monitörüm Rampage RM-244 Flash sürücü konusunda ise AMD aldığıma pişmanım sürücü olayı leş gibi.
@LuckyThing@Murat Çelebi DDU ile ekran kartı sürücülerini silip tekrardan güncel sürümü yükledim, şu an bir problem yok, monitör amper olayı hakkında herhangi bir fikrim yok ki monitörüm Rampage RM-244 flash sürücü konusunda ise AMD aldığıma pişmanım sürücü olayı leş gibi.