mehmeteldaas Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 LoL oynarken görüntü gidiyor, ses bozuluyor, reset atmam gerekiyor. Stres testi yaptım kapanmadı, Cyberpunk oynadım kapanmadı ama LoL oynarken görüntü gidiyor. Sistem özeliklerim: Ekran kartı: RX 5700XT. PSU: 600W. İşlemci: Ryzen 5 2600. Anakart: B450. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2025
LoL oynarken görüntü gidiyor, ses bozuluyor, reset atmam gerekiyor. Stres testi yaptım kapanmadı, Cyberpunk oynadım kapanmadı ama LoL oynarken görüntü gidiyor. Sistem özeliklerim: Ekran kartı: RX 5700XT. PSU: 600W. İşlemci: Ryzen 5 2600. Anakart: B450.
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 28 Mart 2025 #2 Valorant oynuyorsan orada da sıkıntı çıkartıyor mu? Eğer çıkartıyorsa Vanguard sebepli olabilir. Artı 0 Eksi
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.526 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mart 2025 #3 mehmeteldaas dedi: LoL oynarken görüntü gidiyor, ses bozuluyor, reset atmam gerekiyor. Stres testi yaptım kapanmadı, Cyberpunk oynadım kapanmadı ama LoL oynarken görüntü gidiyor. Sistem özeliklerim: Ekran kartı: RX 5700XT. PSU: 600W. İşlemci: Ryzen 5 2600. Anakart: B450. Genişletmek için tıkla... Riot destek ulaş onlar çözer sorununu League of Legends destek yaz Google en altta bize bilet gönder kısmı var oradan ulaşabilirsin. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Artı 0 Eksi
mehmeteldaas dedi: LoL oynarken görüntü gidiyor, ses bozuluyor, reset atmam gerekiyor. Stres testi yaptım kapanmadı, Cyberpunk oynadım kapanmadı ama LoL oynarken görüntü gidiyor. Sistem özeliklerim: Ekran kartı: RX 5700XT. PSU: 600W. İşlemci: Ryzen 5 2600. Anakart: B450. Genişletmek için tıkla... Riot destek ulaş onlar çözer sorununu League of Legends destek yaz Google en altta bize bilet gönder kısmı var oradan ulaşabilirsin. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com
KS KS mehmeteldaas Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 883443 dedi: Valorant oynuyorsan orada da sıkıntı çıkartıyor mu? Eğer çıkartıyorsa Vanguard sebepli olabilir. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta da oluyor Riot Games'e bilet gönereceğim. GhostOps dedi: Riot destek ulaş onlar çözer sorununu League of Legends destek yaz Google en altta bize bilet gönder kısmı var oradan ulaşabilirsin. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yazacağım umarım sorun çözülür. Artı 0 Eksi
883443 dedi: Valorant oynuyorsan orada da sıkıntı çıkartıyor mu? Eğer çıkartıyorsa Vanguard sebepli olabilir. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta da oluyor Riot Games'e bilet gönereceğim. GhostOps dedi: Riot destek ulaş onlar çözer sorununu League of Legends destek yaz Google en altta bize bilet gönder kısmı var oradan ulaşabilirsin. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yazacağım umarım sorun çözülür.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.526 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mart 2025 #5 mehmeteldaas dedi: Valorant'ta da oluyor Riot Games'e bilet gönereceğim. Çok teşekkürler yazacağım umarım sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Rica ederim e-posta genelde 1 gün içinde dönüş yapıyorlar gün içerisinde kontrol et. Artı 0 Eksi
mehmeteldaas dedi: Valorant'ta da oluyor Riot Games'e bilet gönereceğim. Çok teşekkürler yazacağım umarım sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Rica ederim e-posta genelde 1 gün içinde dönüş yapıyorlar gün içerisinde kontrol et.
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 28 Mart 2025 #6 mehmeteldaas dedi: Valorant'ta da oluyor Riot Games'e bilet gönereceğim. Çok teşekkürler yazacağım umarım sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Riot'a bilet yolla o zaman. Riot'la alakalı sorun bence. Artı 0 Eksi
mehmeteldaas dedi: Valorant'ta da oluyor Riot Games'e bilet gönereceğim. Çok teşekkürler yazacağım umarım sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Riot'a bilet yolla o zaman. Riot'la alakalı sorun bence.