RX 5700XT sistemde madencilik nasıl yapılır?

Bzest

Hectopat
Merhaba, konudan anlayan birisi ile uzun uzadıya sorularım ve geri dönümlü iletişime ihtiyacım var.
Lütfen dalgaya alıp konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın.
Şu an bende ekran kartı AMD Radeon 5700XT var.
İşlemci AMD 3600X var.
3600MHz'lik 8 GB'lık 2 RAM var.
Anakart MPG X570 PLUS.

Böyle bir sistemim var, madencilik için ne yapmalıyım? Yaparken ekran kartını zorlayacağı için uzay montaj mı yapacağım? Hangi coine madencilik yapmalıyım? Getirisi olan bildiğim dash ve Bitcoin Gold var ama uygun mu? Bana bu konuda açıklama yapıp yardımcı olur musunuz ve nereden, nasıl yaparım bu madenciliği?
Şimdiden teşekkür ederim.

Tamamda bende tek kart var bununla nasıl yaparım?

YouTube'da bununla ilgili bir sürü video var. Yüksek aboneli bir kanala bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da bununla ilgili bir sürü video var. Yüksek aboneli bir kanala bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yanlış alınmayında burada bilerek soruyorum. Birkaç kişiden izledim ama tekniksel konuşuyorlar ve ben daha sistemi bile yeni toplamış biriyim. Konuya çok yabancıyım sorarak öğrenmek istiyorum. Madencilik için nereden madencilik yaparım vb ya da madencilik yapılırken PC'yi kullanabilir miyim?..

Tek kart ile madencilikten para kazanamazsın.
En az 6 tane alman lazım.
Adam kendi başına ek gelir istemiş belli ki, bende aynı karttan 2 adet var ve ortalama 2000-2400 lira arası bir getirisi oluyor. Tek kart 1000-1200 lira kazandıracaktır buda az değil.
Benim tavsiyem şuanda binance ile kazım yapman yönünde günlük ortalama 40 lira kazandırıyor.
Bununla alakalı videolar mevcut , binance ethereum kazımı ile ilgili aratıp sonuçlara ulaşabilirsin.
Kartının düşük watt ile ve yüksek mhz kazım yapması içinde ister içine mod atabilir, istersen de msi afterburner programını kullanarak kendine göre ayar çekip kazım işlemini başlatabilirsin, ortalama 110 w güç tüketecek , 50 mhz kazım yapacak , 50 derecede ısıda çalışacak şekilde ayarlarsan bi zarar görmezsin bence.
Hocam yanlış alınmayında burada bilerek soruyorum. Birkaç kişiden izledim ama tekniksel konuşuyorlar ve ben daha sistemi bile yeni toplamış biriyim. Konuya çok yabancıyım sorarak öğrenmek istiyorum. Madencilik için nereden madencilik yaparım vb ya da madencilik yapılırken PC'yi kullanabilir miyim?..
Oyun oynarken sıkıntı yaşayabilirsin, görüntüde gitmeler droplar vs. ama video izleyip internette gezebilirsin bir sıkıntı oluşmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı