Bu kartın ısınma problemi var.
Sapphire daha kullanıcı dostu bir marka. Sapphire RX 5700 XT Pulse kullanıyorum. Oyuna ve ayarına göre 4K bile oynatıyor. Recep Baltaş'a da katılmıyorum. Sapphire AMD tarafında en iyilerdendir. Bana en az 3 tane sadece Sapphire ile ilgili şikayet linki bırakırsanız aynısını herhangi bir başka marka için ben de bırakabilirim. Malzeme kalitesi de aşırı önemli değil bence. Sonuçta fiziksel etkileşime geçtiğimiz bir bileşen değil. Sıcaktan erimesin yeter. Ayrıca birilerinin AMD alması gerek. Batar yoksa firma.
Siz gelipte Çin'de üretilen ve bazı bileşenlerinden kısılmış Sapphire'i, Tayvan'da üretilen ve çok daha köklü bir marka olan Gigabyte ile bir tutamazsınız. Sapphire, sadece AMD'ye yoğunlaşmış bir kart üreticisi olabilir, ama bu onun bu konuda en iyi olduğunu göstermez. Bana aklınıza gelebilecek her türlü soruna gebe bir marka, tabii teknoloji şans işi. Mesela senin kartın sorunsuz olabilir ama, başkasınınkinde fanlar çalışmıyor olabilir. Ben şahsen Çin'de üretilen bir kartın alınması taraftarı değilim, heleki MSI, ASUS ve Gigabyte gibi firmaların kartları ile arasında cüzi bir fiyat farkı varken. Aynı durum XFX, PowerColor ve ASRock içinde geçerli. Bence AMD GPU alacak biri MSI, ASUS ve Gigabyte'tan şaşmamalı, birkaç derece daha sıcak çalışsa bile!
Sapphire 5700 XT Nitro Yeşil Ekran Sorunu
İşlemci: Intel Core i9-9900KS Anakart: Asus ROG STRIX Z390-E GAMING Ekran Kartı: Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE OC SSD: Corsair Force NVMe PCIe M.2 960GB RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3600 C18 2x8GB Güç Kaynağı: Corsair TX 750MW 80+ Sıvı Soğutucu: Corsair H150i 360mm Windows 10 Pro Oyun...www.technopat.net
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ yeşil ekran sorunu
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle yeni kayıt olduğumu belirtmek isterim. İnternet üzerinden sipariş vererek bir kasa topladım. Sistemim; İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X. Anakart: ASUS Prime X570 PRO. Ekran kartı: Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8 GB. RAM: Adata XPG 16 GB spectrix 3200MHz 8x2. SSD: Adata 512...www.technopat.net
Sapphire RX 5700 XT Pulse aniden görüntü gitmesi sorunu
Kullanmakta olduğum ekran kartı Sapphire RX 5700 XT Pulse. Ara ara aniden görüntü gidiyor tamamen ve bilgisayara reset atınca düzeliyor. Driverlarım güncel. BIOS'ta güncel işlemcim AMD Ryzen 3600X RAM'im 8 GB 3200HZ G.Skill. Ekran kartım henüz 4 aylık sıfır olarak aldım. Yardımlarınız için...www.technopat.net
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ siyah ekran sorunu
Yeni topladığım bilgisayarda, oyun sırasında aniden siyah ekran ile karşılaşıyorum ve bilgisayarı açma kapama tuşundan kapatmaya zorlamadıkça tekrar kullanamıyorum. RX 5700 kartlarda bu problemi yaşayanların yazılarına rast gelmiştim özellikle Reddit'te, ama güvenmek istedim bu kez AMD'ye, hata...www.technopat.net
Konulari inceleyin ayrica size bir video birakiyorum izleyin
Videoda En'leri seciyor adam bakin hangi kart en iyi RX 5700 XT spoiler verim Gigabyte Gaming OC modeli çıkıyor ayrica senin saphirre kartin sorunsuz diye her kart sorunsuz degildir.
Paran varsa al sana karışan yok. Sapphire daha uygun fiyatlara sunabiliyor bu kartları. Ayrıca hangi bileşenlerden kısılmış şöyle? Hatırlatayım ekran kartlarının hepsi Çin'de üretiliyor.
Bu sorunlar Sapphire ile ilgili değil RX 5700 XT GPU ile ilgili.
Sizlere de artık böyle markala karşı olan ön yargınızı kırmanızı öneririm. Ayrıca ben Gigabyte ile Sapphire'i bir tutmadım. Gigabyte karta ısınma problemi var dememin sebebi ise Windforce modelleriyle karıştırmam ki 5700XT için Windforce yok. Hatamı mazut görürseniz sevinirim. Herkesin gidip ASUS Gigabyte MSI alacak parası yok. İçindeki GPU aynı. Tasarımı kötüdür, aşırı ısınır tamam eyvallah.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.