RX 5700XT vs RTX 2060 Super

suiti

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda kardeşime bir PC topladık ve geriye eksik kalan tek parça ekran kartı. İşlemci Ryzen 5 3600X. 12 gün önce internetten yaklaşık 4000 TL’ye MSI RTX 2060 Super Gaming X satın aldık. Daha kutusu bile açılmadı yani iade hakkım var. Ancak kafamda bir soru işareti var. Sizce bunu iade edip, daha uygun fiyata İncehesap Gaming Gecesi’nde XFX RX 5700XT alınmalı mı? Kasamın soğutması iyi önü Mesh ve içerisinde 6 adet fan bulunuyor. Sıcaklık açısından pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat AMD ekran kartlarına güvenemiyorum. Açıkçası driver sorunları beni korkutuyor. Sizin yorumlarınıza göre bir karar vericem. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda kardeşime bir PC topladık ve geriye eksik kalan tek parça ekran kartı. İşlemci Ryzen 5 3600X. 12 gün önce internetten yaklaşık 4000 TL’ye MSI RTX 2060 Super Gaming X satın aldık. Daha kutusu bile açılmadı yani iade hakkım var. Ancak kafamda bir soru işareti var. Sizce bunu iade edip, daha uygun fiyata İncehesap Gaming gecesi’nde XFX RX 5700XT alınmalı mı? Kasamın soğutması iyi önü mesh ve içerisinde 6 adet fan bulunuyor. Sıcaklık açısından pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat AMD ekran kartlarına güvenemiyorum. Açıkçası Driver sorunları beni korkutuyor. Sizin yorumlarınıza göre bir karar vereceğim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

5700 XT çok güçlü bir kart 2060S'in dengi değil 2070'in dengi hatta geçiyor çoğu oyunda. Driver sorunu yok artık eskisi kadar. Kasa mesh panel olduğu için kart 70C 75C arası gezecektir bunlarda normal sıcaklıklar kesinlikle 5700 XT alın.

Hocam ben forumlardaki sorunları gördüğüm için güvenemiyorum sizce güvenmeli miyim AMD ekran kartlarına?

AMD kartlara ön yargı böyle devam ettiği sürece rekabet artmayıp fiyatlar artacaktır. AMD kartlar RX 500 serisi hariç güvenli RX 5000 serisi çok iyi bir seri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı