Alıntı nasıl yapılır bilmiyorum cahilliğime verin. Bu arada bütçem yok maalesef RAM 8 GB PSU ise kasayla gelen bir PSU, biraz dandik. @Viktor R3znov
İlgin için teşekkürler. PSU Calculator sitelerine güvenemedim o yüzden geldim. Bilgiler için tekrardan teşekkürler, gürültü benim için çok önemli değil.Sistemini detaylı bir şekilde yazar mısın? Bütçen nedir?
Bütçem yok sadece ekran kartıma uyar mı diye soruyorum.
Sistemim:
MSI A320M Gaming Pro
8 GB 2666 MHz RAM
Ryzen 3 1200
RX 570 4 GB Sapphire Nitro+
1 TB HDD 7200 RPM
Halihazırda bir sistemim var 570 upgrade olacak. PSU'm olabilecek en kötü kasa içinde gelen PSU'lardan, ancak ben 100W az güç verecek kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Birde şöyle bir olay var bir arkadaş yine buna benzer bir konunun altına Hepsiburada'dan 570 aldım (Benimkiyle aynı) hurda geldi,bozuk geldi tarzı şeyler diyor.Ne tepki vereceğimi bilemedim sizce bir haklılık payı var mıdır ? Satıcı da Hepsiburada.Bu sistem ile yaklaşık 350W enerji tüketimine ihtiyaç var. Dediğim gibi gelecek olan PSU'nun kalitesi, sertifikaları ve 12V'dan verdiği enerji önemli.
Benim anlamadığım kısım; PSU şu an elinde mi? Yoksa daha gelecek mi? Anladığım kadarıyla kasa ile gelecek. Kasanın marka ve modeli nedir?
Halihazırda bir sistemim var 570 upgrade olacak. PSU'm olabilecek en kötü kasa içinde gelen PSU'lardan, ancak ben 100W az güç verecek kadar kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Birde şöyle bir olay var bir arkadaş yine buna benzer bir konunun altına Hepsiburada'dan 570 aldım (Benimkiyle aynı) hurda geldi,bozuk geldi tarzı şeyler diyor.Ne tepki vereceğimi bilemedim sizce bir haklılık payı var mıdır ? Satıcı da Hepsiburada.
En kısa sürede PSU görüntüsünü atmaya çalışacağım.Şimdi öncelikle 100W değil, en az 350W enerji gerekiyor. O halde PSU şu an elinde. Bize PSU'nun fotoğrafını atar mısın? Etiketinde tüm teknik verileri yazar.
Diğer soruna gelecek olursak da: Yorumlara bakma. Bu işler şans işidir. Olur da öyle bir problemle karşılaşırsan, 14 günde iade etme hakkın var. Boşuna endişe etme. Sadece dikkat etmen gereken; ürünün faturasına ve tüm paketlemelerine sahip çık, atma.
Garip bir şekilde PSU'yu görmesi imkansız bir yere yapmışlar. Sadece tek yüzü görünüyor onda da birşey yazmıyorŞimdi öncelikle 100W değil, en az 350W enerji gerekiyor. O halde PSU şu an elinde. Bize PSU'nun fotoğrafını atar mısın? Etiketinde tüm teknik verileri yazar.
Diğer soruna gelecek olursak da: Yorumlara bakma. Bu işler şans işidir. Olur da öyle bir problemle karşılaşırsan, 14 günde iade etme hakkın var. Boşuna endişe etme. Sadece dikkat etmen gereken; ürünün faturasına ve tüm paketlemelerine sahip çık, atma.
Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.Şimdi öncelikle 100W değil, en az 350W enerji gerekiyor. O halde PSU şu an elinde. Bize PSU'nun fotoğrafını atar mısın? Etiketinde tüm teknik verileri yazar.
Teşekkürler.Gelen kargoyu imza atmadan açıp bakın, görünürde hasar varmı yok mu diye. Hasar varsa kargoyu kabul etmeyin. Bu şekilde hurda yollandığı durumların önüne bir nebze geçersiniz. 2. Olarak iade etme hakkın var, 2 hafta içinde.
En kısa sürede PSU görüntüsünü atmaya çalışacağım.
Garip bir şekilde PSU'yu görmesi imkansız bir yere yapmışlar. Sadece tek yüzü görünüyor onda da birşey yazmıyor. Artık ne malıdır nedir hangi sertifikalıdır bilemiyorum kasayı bulup atmaya çalışacağım.
Sizi de meşgul ettim kusura bakmayın.
İşte çöpler çöpünün linki: Everest Rampage RACER Peak-450W Usb 3.0 + 12cm Fanlı Kasa - Rampage
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.