RX 580 4 GB ve i3 9100F Hitman düşük FPS

Merhabalar, son konularda bir arkadaş bahsetmiş, Hitman'da ayarlar değişse dahi düşük FPS alıyorum ben de. Sistemim;

GPU: ASUS Dual Radeon RX 580 4 GB OC.
CPU: i3 9100F.
RAM: 1x8 GB Kingston DDR4 2400 MHz.
Anakart: ASUS Prime H310M k-r2.0.
PSU: Rampage 500W 80+

Sizce problem RAM'in 8 GB olması mı? Dying Light gibi oyunlarda da anlık droplar yaşadığım oluyordu, Watch Dogs 2 keza öyle, RAM uyarısı veriyor, Rust RAM uyarısı veriyor ve neredeyse sunucuya 15 dakika gibi bir sürede giriyorum, bazen daha fazla. Sizce tek eksik RAM mi? RAM aldıktan sonra sistemim ortalama güçte, WD2, Rust gibi oyunları oynatabilecek düzeye erişir mi?

Arkadaşım WD 2'nin önerilen RAM'i 8 GB bir şey bilmeden konuşma lütfen ya.
Arkadaş ciddimisin yaaa sen. 8 GB RAM minimum arka planda birşey açık olursa oda harcıyor. Rust 10 GB istiyor. Adama RAM yetmiyoooooooorrrrrrr.

Merhabalar, Hitman'da ayarları değişsem dahi 45 FPS'de kalıyor. Ultra ayarlarda da, düşükte de aynı. Dying Light'ta Free-Sync ile 76 FPS değerine sabitliyorum, bazı sahnelerde 45-50'lere drop yiyorum örneğin. Ekran kartı sürücülerimi Radeon Software üzerinden sürekli kontrol ediyorum.

Oyun orijinal mi?

Arkadaş ciddimisin yaaa sen. 8 GB RAM minimum arka planda birşey açık olursa oda harcıyor. Rust 10 GB istiyor. Adama RAM yetmiyoooooooorrrrrrr.
Rust için yetmiyor olabilir ama diğer bahsettiği oyunlarda sorunun Ram'ın tek kanal olması. Yetmemesinden kaynaklanmıyor. 8 gb yeterli bahsettiği oyunlar için. 2*4 olsaydı bu sorunları yaşamazdı muhtemelen. Neyse zaten bir 8 gb daha alacakmış. Sorunu çözülecek diye düşünüyorum.

Oyun içi değerlerinizi paylaşırsanız yardımcı olunacaktır. SSD gelince Rust'ı SSD'ye kurun, sunuculara hızlıca girdiğinizi gözlemleyeceksiniz.
Oyun içi değerlerimi SS'ler şeklinde aldım, bir upload sitesine topluca yükleyip sizle paylaşacağım.
Oyun içi değerlerinizi paylaşırsanız yardımcı olunacaktır. SSD gelince Rust'ı SSD'ye kurun, sunuculara hızlıca girdiğinizi gözlemleyeceksiniz.
Değerler ekte;
Evet, bu konuda en iyi program zaten MSI AfterBurner'dır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam değerleri bir üste bıraktım, müsait olduğunuzda incelerseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı