RX 580 8 GB ile madencilik yapmak

1660Ti ile 1 saat denemişliğim var 30mh/s veriyordu ETH kazımında. 50 derece stabil çalışıyordu fakat sonradan böyle bir şeye ihtiyacım olmadığı için kapatmıştım. 580'den daha iyi değil mi?
580'den daha iyi ancak mining performansı olarak aradaki fiyat farkına değmiyor.

Bellek hızlarınızı ve GPU kullanım oranlarını düşük tuttuğunuz için 26mh kazıyorsunuz. Bellek hızlarınızı artırdığınızda 30 mh kazmanız olanaksız değil.
Arttırmak riskli mi? Şuan kafam allak bullak bir şey anlayamıyorum şimdi kazsam 1 ayda elektrik faturaları hariç kaç lira gelir cebime?

Arttırmak riskli mi? Şuan kafam allak bullak bir şey anlayamıyorum şimdi kazsam 1 ayda elektrik faturaları hariç kaç lira gelir cebime?
Bellek +1000 mhz, core clock -100mhz ve power limiti %75 yapıp deneyebilirsin.

Edit: Ha 580 kullanıyormuşsun yapmanı önermem. GDDR5 ile 6 arasında fark var.

Bellek hızlarınızı ve GPU kullanım oranlarını düşük tuttuğunuz için 26mh kazıyorsunuz. Bellek hızlarınızı artırdığınızda 30 mh kazmanız olanaksız değil.
Sliders.png

GPU hızı düşük ancak yükselttiğimde hiçbir katkısı olmuyor, sadece benim GPU'm için geçerlidir belki ama hiçbir katkısı olmuyor. Benim kartım 5500XT, 580'den daha güçlü bir kart.
Tahmini olarak sormuştum.
O attığım yerden hesaplayabilirsiniz, linkini koydum.
Yaklaşık 400-500TL civarında gelir ancak kesin değil, ETH değer kaybederse kazanacağınız para da düşer.

Eki Görüntüle 872836
GPU hızı düşük ancak yükselttiğimde hiçbir katkısı olmuyor, sadece benim GPU'm için geçerlidir belki ama hiçbir katkısı olmuyor. Benim kartım 5500XT, 580'den daha güçlü bir kart.

Yaklaşık 400-500TL civarında gelir ancak kesin değil, ETH değer kaybederse kazanacağınız para da düşer.
Hmm bir nevi kazan-kazan durumu. Peki hocam ben mining yaparken arkada günlük işler falan yapabilir miyim oyun hariç? Yoksa hiç kullanamayacak mıyım?

Eki Görüntüle 872836

Ben göremedim sanırım, tekrar atar mısınız?

Hmm bir nevi kazan-kazan durumu. Peki hocam ben mining yaparken arkada günlük işler falan yapabilir miyim oyun hariç? Yoksa hiç kullanamayacak mıyım?

Kartı çok zorlamazsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı