RX 580 AMD WattMan hatası

Yiitcik

Centipat
Merhaba. RX 580 msI Armor 8 GB ve Ryzen 5 1600 işlemciye sahibim. 3 haftadır kullanıyorum bilgisayarı hiçbir sıkıntı yaşamadım ama dün bilgisayarı açana kadar açtığımda Radeon ayarlarında karşıma AMD WattMan geri yüklendi ani çöküntülere karşı gibisinden bir yazı çıktı. Oyuna girdiğimde ani droplar yemeye başladım oynayamadım. Biraz araştırdıktan sonra MSI Afterburner'dan birkaç ayar değiştirip oyuna girdim ve bir sıkıntı olmadığını gördüm. Herhangi bir sıkıtı yaşar mıyım ileri süreçlerde merak ettim. Fanların hızında hiçbir değişiklik yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dedigimi yap sorunu bir daha almazsin cozumu cok basittir ama herkes bilmez. Denetim masasi> guc secenekleri> guc dugmelerinin yapacaklarini secin

Buraya girince soyle bi secenek var: hizli baslatmayi ac(onerilen)

Bunun yanindaki tik isaretini kaldir ve degisikligi kaydet, sorun cozulucek.
Dedigimi yap sorunu bir daha almazsin cozumu cok basittir ama herkes bilmez. Denetim masasi> guc secenekleri> guc dugmelerinin yapacaklarini secin

Buraya girince soyle bi secenek var: hizli baslatmayi ac(onerilen)

Bunun yanindaki tik isaretini kaldir ve degisikligi kaydet, sorun cozulucek.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı