Daha fazla
PSU'm garantiden yeni geldi ve sonunda sisteme uzay montaj şeklinde çalıştırdım. Önce GTA V'e girdim. Çoğu ayar very high, fxaa açık, mxaa 2X şeklinde 1080p'de 50-72FPS arası aldım. Çoğunlukla 60'ın altına düşmedi. Sonra favori oyunum olan ETS 2'ye girdim. Eski kartım GTX 750 Tİ'da her şey full ayarlarda 300 ölçekte 40FPS ortalama alıyordum. Aynı ayarlarda RX 580'le de 40FPS aldım ve çok garibime gitti. Oyun orijinal Steam'dan indirip kurdum. Neden böyle oluyor olabilir? 2 aydır bir PSU garantide bir GPU garantide adam akıllı oyun oynayacağım sonunda dedim yine kursağımda kaldı.
GPU kullanımı %60'ın üzerine çıkmıyor. FPS 60'a sabit ama donmalar, droplar yiyorum. Her türlü yolu denedim. Format attım, BIOS güncelledim, driver güncelledim. Sorun RAM'den mi yoksa başka bir şey mi var? 4GB bile RAM kullanmayan ETS 2'de de donuyor tüm RAM'i sömüren BF5'te de donuyor. Hemde FPS'ler 60 ve üzeri olmasına rağmen. GPU kullanımı da %60'ı geçmiyor. Kaç konu açtım çözemedik hocam. GPU ve PSU sıfır.
Recep hocamın olduğu bir konuya yazdım buraya taşıdılar deli olucam valla.
- İ7 6700
- RX 580 4GB
- 1x8GB DDR4 2133MHZ
- CM G750M 750W
GPU kullanımı %60'ın üzerine çıkmıyor. FPS 60'a sabit ama donmalar, droplar yiyorum. Her türlü yolu denedim. Format attım, BIOS güncelledim, driver güncelledim. Sorun RAM'den mi yoksa başka bir şey mi var? 4GB bile RAM kullanmayan ETS 2'de de donuyor tüm RAM'i sömüren BF5'te de donuyor. Hemde FPS'ler 60 ve üzeri olmasına rağmen. GPU kullanımı da %60'ı geçmiyor. Kaç konu açtım çözemedik hocam. GPU ve PSU sıfır.
Recep hocamın olduğu bir konuya yazdım buraya taşıdılar deli olucam valla.
Son düzenleyen: Moderatör: