Arkadaşlar "
" şu videoda gördügünüz üzere işlemci veya ekran kartında ısınma seviyesi yüksek olmamasına rağmen ekran kartı kullanımı aniden düşüyor. İşlemci de zorlanmıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen aydınlatın beni. (Videoda çok belli olmamış ama normalde sık sık FPS drop giriyor.)
Merhaba. AMD Relive programını kullanıyorsan ReLive'ı kapatıp denemeni öneririm. İnanılmaz düşürüyor fpsi.Ben PUBG'de 150-160 fps ile oynarken ReLive açtığımda 80'den yukarısını çok zor görüyorum ve aynı böyle fps drop yiyorum.
Merhaba. AMD Relive programını kullanıyorsan ReLive'ı kapatıp denemeni öneririm. İnanılmaz düşürüyor fpsi.Ben PUBG'de 150-160 fps ile oynarken ReLive açtığımda 80'den yukarısını çok zor görüyorum ve aynı böyle fps drop yiyorum.
Ekran kartı kullanımın çok dalgalı.Temiz kurulum yap driverları güzelce yükle.Eğer sorunun ortadan kalkmazsa GPU'da sorun olabilir.Bu kadar dalgalanmaması lazım.Eğer normal yani offline oyunlarda olmuyorsa bu dalgalanma HDD sağlığını kontrol et.
Normalde drop dışında 60'ın altına inmiyor videoda oldugum için öyle fps.Ama şu drop nasıl çözülür sorunun ne oldugundan nasıl emin olcam onu bilen biri söylese çok iyi olur.