RX 580 için 6+2 pin yeterli mi?

Bahsettiğiniz model 4 adet 6+2 Pine sahip.
Onun yerine:
Bu güç kaynağını almanızı öneririm, Gold sertifikalı ve 6+2 pinden 2 adet mevcut yani bütün ekran kartları için yeterli.

Bahsettiğiniz model 4 adet 6+2 Pine sahip.
Onun yerine:
Bu güç kaynağını almanızı öneririm, Gold sertifikalı ve 6+2 pinden 2 adet mevcut yani bütün ekran kartları için yeterli.
SHP650V2 yerine aldım bugün. Bekliyorum, yakında 3900X reis de katılacak kervana.

SHP650V2 yerine aldım bugün. Bekliyorum, yakında 3900X reis de katılacak kervana.
Hadi bakalım, işlemci için overclock bekliyorum :) Ek olarak güç kaynağını tam incelersen sevinirim, zira birçok kişi hala bilmiyor.

Bahsettiğiniz model 4 adet 6+2 pine sahip.
Onun yerine:
Bu güç kaynağını almanızı öneririm, Gold sertifikalı ve 6+2 Pi'nden 2 adet mevcut yani bütün ekran kartları için yeterli.

2.el alacağım için pek seçme şansım yok.
4 Adet 6+2 pin ne demek yani 6 delikli ve 2 delikli kablo mu çıkıyor? Sipariş ettiğim ekran kartı direkt 8 mi istiyor yoksa iki kablo ile bağlanıyor mu PSU'dan anlamıyorum hiç.

4 Adet 6+2 pin ne demek yani 6 delikli ve 2 delikli kablo mu çıkıyor? Sipariş ettiğim ekran kartı direkt 8 mi istiyor yoksa iki kablo ile bağlanıyor mu PSU'dan anlamıyorum hiç.
Tek bir 6+2 PCIe kablo yeterli. RX 580 için yeterli bir PSU.

Bahsettiğin güç kaynağını alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı