RX 580 RX 570'den neden daha ucuz?

ThEnd

Hectopat
Daha fazla  
Vatan'da ve birkaç sitede RX580'li masaüstü hazır bilgisayarlar RX570'li sistemlere göre daha ucuz olduğunu gördüm. Ekran kartı hariç diğer özellikler aynı olmasına rağmen daha ucuz. Bu durum neden kaynaklanıyor normalde 570'li sistem alacağıma 580 alayım diyorum ama bu durum içime şüphe attı. Durum neden böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'da ve birkaç sitede RX580'li masaüstü hazır bilgisayarlar RX570'li sistemlere göre daha ucuz olduğunu gördüm. Ekran kartı hariç diğer özellikler aynı olmasına rağmen daha ucuz. Bu durum neden kaynaklanıyor normalde 570'li sistem alacağıma 580 alayım diyorum ama bu durum içime şüphe attı. Durum neden böyle?
Kasaların linklerini alabilir miyim?

Modelleri atayım hemen
Büyük ihtimal ile kart üreticilerinden dolayıdır. Sistemleri atarsanız daha çok yardım edebiliriz.
Modeller nedir? Asus Dual RX 580 4 GB, MSI RX 570 8 GB gibi.
Kasaların linklerini alabilir miyim?

Modelleri atayım hemen

Tamamen Vatan ile ilgili. Internet üzerinden bakarsanız 500 TL gibi bir fark olması lazım.

RX 580 ekran kartlı sistemin kasası çok kötü büyük ihtimalle sebep bu. Sistem mi almak istiyorsunuz?
Evet sistem almayı düşünüyordum normalde bu fiyata rx570ler oluyor ama rx580i daha ucuza görünce hem hemen almak istedim hem de şüphelendim bu yüzden sorayım dedim. Kasalar arasında fark olabilir ama yine de rx580li bi sistemi 100tl ucuz hale getirecek bi fark olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı